ΣΤΙΛ RUNWAYS

Valentino όπως λέμε χρώμα - H couture συλλογή θύμιζε παλέτα ζωγράφου


Μάρθα Κουμπάνη

16 Ιουλίου 2021

Valentino όπως λέμε χρώμα - H couture συλλογή θύμιζε παλέτα ζωγράφου

Η τελευταία συλλογή υψηλής ραπτικής του Pierpaolo Piccioli για τον Valentino αποτίει φόρο τιμής στην πόλη της Βενετίας, την αγαπημένη πόλη τoυ Creative Director για έμπνευση. Η τελευταία συλλογή που ονομάζεται Valentino Des Ateliers παρουσιάστηκε στο Gaggiandre στο Arsenale της Βενετίας, το οποίο είναι ένα από τα μεγαλύτερα κέντρα παραγωγής της πόλης.

Το αφιέρωμα του Piccioli στην πόλη της Βενετίας εμπνεύστηκε άμεσα από την πολιτιστική επιστροφή του και τον κόσμο που ξαναζωντανεύει. Όπως η πόλη της Βενετίας, το haute couture είναι μια μορφή τέχνης. Ο δισδιάστατος κόσμος της τέχνης και της ζωγραφικής, και ο τρισδιάστατος κόσμος της μόδας, συναντήθηκαν στο καλλιτεχνικό όραμα του Piccioli.

Την τελευταία δεκαετία, ο Valentino έκανε μια στροφή, εστιάζοντας σε ένα νεότερο, μοντέρνο κοινό. Για αυτό ο Piccioli συνεργάστηκε με αρκετούς σύγχρονους καλλιτέχνες.

Αποτέλεσμα; Μια συνταρακτική έκρηξη χρώματος.

Καπέλα και φούστες στολισμένα με φτερά, opera gloves, κάπες και οversized πανωφόρια βάφτηκαν στα πιο έντονα και φωτεινά χρώματα.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.

TAGS