ΣΤΙΛ RUNWAYS

Το νέο bohemian στιλ έχει την υπογραφή της Ulla Johnson


Μάρθα Κουμπάνη

9 Σεπτεμβρίου 2021

Το νέο bohemian στιλ έχει την υπογραφή της Ulla Johnson
Το νέο bohemian στιλ έχει την υπογραφή της Ulla Johnson

Η Ulla Johnson παρουσίασε την συλλογή της για σεζόν Άνοιξη/Καλοκαίρι 2022 στο βοτανικό κήπο του Μπρούκλιν, το οποίο έγινε το πιο γαλήνιο και ηλιόλουστο σκηνικό για το runway, στην δεύτερη μέρα της Εβδομάδας Μόδας της Νέας Υόρκης.

Για ακόμα μια φορά η designer ήρθε να επιβεβαιώσει την boho ταυτότητα της, μέσα από κομψά φορέματα κάθε μήκους, μίνι, μίντι ή μάξι. Τα ρούχα χαρακτηρίστηκαν από ανέμελο ύφος, κομψά prints, όπως μικροσκοπικά λουλούδια, σειρές από βολάν και σε πολλές περιπτώσεις από ασύμμετρα κοψίματα. Τops και φορέματα είχαν έναν ώμο, off shoulder ντεκολτέ ή μανίκια με όγκο.

Η παλέτα περιελάμβανε απαλό πράσινο και χακί, pastels, και μοβ, ό,τι δηλαδή προτιμάμε να φοράμε την άνοιξη, όταν πλεόν τα σκούρα χρώματα και οι βαριές υφές του χειμώνα μας έχουν κουράσει. Σε πολλά από τα looks, τα αξεσουάρ που ξεχώριζαν ήταν τα τσαντάκια μέσης. Η συλλογή της Νεουορκέζας σχεδιάστριας συνδύασε τον ρομαντισμό με την λειτουργικότητα με έναν μοναδικό τρόπο.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.