ΣΤΙΛ RUNWAYS

Rejina Pyo: Όταν το runway έγινε βατήρας και μοντέλα και αθλήτριες της εθνικής ομάδας της Βρετανίας βούτηξαν στην πισίνα


Μάρθα Κουμπάνη

20 Σεπτεμβρίου 2021

Rejina Pyo: Όταν το runway έγινε βατήρας και μοντέλα και αθλήτριες της εθνικής ομάδας της Βρετανίας βούτηξαν στην πισίνα
To aquatic runway της Rejina Pyo είχε δροσερή και καλοκαιρινή ατμόσφαιρα

Η Εβδομάδα Μόδας του Λονδίνου πραγματοποιείται με βροχερό καιρό, όμως το κλίμα στο Aquatic Center όπου παρουσιάστηκε η ανοιξιάτικη συλλογή της Rejina Pyo ήταν soo cool.

Το show άνοιξαν τρεις αθλήτριες της εθνικής ομάδας της Μεγάλης Βρετανίας, οι Emily Martin, Josie Zilling και Robyn Birch, οι οποίες βούτηξαν από διαφορετικά ύψη στο στην πισίνα.

Rejina_Pyo_syllogi_london_fashion_week1.jpg

 

Το όραμα της σχεδιάστριας (η οποία είναι 8 μηνών έγκυος) ήταν μια συλλογή που να αντανακλά την λαχτάρα όλων για ελευθερία, ένα αγαπημένο θέμα στα πρόσφατα shows.

 

Η Pyo άνοιξε το show της με μια σύντομη φράση από την ιστορία του John Cheever στο New Yorker το 1964: «Κολυμπούσε και τώρα αναπνέει βαθιά, έντονα, σαν να μπορούσε να καταβροχθίσει στους πνεύμονές της τα συστατικά εκείνης της στιγμής, τη ζέστη του ήλιου, την ένταση της ευχαρίστησής της. Όλα έδειχναν να κυλούν στο στήθος της».

Η συλλογή της Rejina Pyo περιλάμβανε collage prints από φωτογραφίες που τράβηξε η σχεδιάστρια στα ταξίδια της στη Νέα Υόρκη και τη Σεούλ. Τα χρώματα ήταν έντονα και δροσερά, από flashy neon μέχρι πορτοκαλί και hot pink.

«Πολλοί άνθρωποι μπορεί να φοβούνται το χρώμα, αλλά θέλω να δείξω ότι τα έντονα χρώματα μπορούν να φορεθούν μαζί. Και κάνουν τους ανθρώπους χαρούμενους και να χαμογελούν».

Oι γραμμές και οι υφές συνδύαζαν τη θηλυκότητα και τον αισθησιασμό. Υπήρχαν διαφάνειες, ντραπέ και σούρες, γκοφρέ μπικίνι και cut outs.

 Όλα τα πουκάμισα και τα jeans δημιουργήθηκαν χρησιμοποιώντας 100% οργανικό βαμβάκι, βιώσιμη βισκόζη και ανακυκλωμένο πολυεστέρα.

Δείτε τα looks που ξεχωρίσαμε στη gallery:

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.