ΣΤΙΛ RUNWAYS

London Fashion Week: To ντεμπούτο της Nensi Dojaka έδειξε γιατί είναι το next best thing


Μάρθα Κουμπάνη

21 Σεπτεμβρίου 2021

London Fashion Week: To ντεμπούτο της Nensi Dojaka έδειξε γιατί είναι το next best thing
To ντεμπούτο της Nensi Dojaka στο LFW είναι μόνο η αρχή μιας επιτυχημένης πορείας

Η ανερχόμενη και πολλά υποσχόμενη σχεδιάστρια Nensi Dojaka ήταν η φετινή νικήτρια του LVMH prize και μόλις έκανε το ντεμπούτο της στην Εβδομάδα Μόδας του Λονδίνου, όπου παρουσίασε τη συλλογή της για τη σεζόν Άνοιξη/Καλοκαίρι 2022. Η Dojaka έχει ήδη κερδίσει μερικές από τις πιο διάσημες celebrities με τα 90s φορέματα της. Η Bella Hadid, η Emily Ratajkowski, η Hailey Bieber και η Rihanna, φορούν ήδη τα sexy minis με τα cutouts και τις διαφάνειες.

Η collection είχε όλα αυτά που αγαπήθηκαν από τα Gen Z models: τολμηρά και αποκαλυπτικά κοψίματα που διεγείρουν την φαντασία, body-con σιλουέτες, ανατρεπτικές ασυμμετρίες.

Το μαύρο ήταν ο βασιλιάς της συλλογής που έσπαγε με κόκκινες, ροζ και λουλουδάτες πινελιές, σε ένα πάντρεμα της κομψότητας με τον αισθησιασμό.

Τα looks παρουσιάστηκαν με τον πιο απλό τρόπο και ήταν και πάλι εντυπωσιακά -άλλη μία απόδειξη του ταλέντου της.

Η Dojaka, με καταγωγή από την Αλβανία και έδρα το Λονδίνο, νίκησε περίπου 1.900 συμμετέχοντες από 110 χώρες για να φύγει τελικά από τα βραβεία με το μεγάλο έπαθλο των 300.000 ευρώ, καθώς και έναν χρόνο καθοδήγησης από ειδικούς της πολυτελούς κολοσσού LVMH Moët Hennessy Louis Vuitton.

Οι πρωτότυπες δημιουργίες της από δαντέλα και τα sexy σχέδια με cut outs ξεχώρισαν αμέσως και όπως όλα δείχνουν, η άνοδος προς την κορυφή έχει ήδη ξεκινήσει για τη νεαρή σχεδιάστρια.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.