ΣΤΙΛ RUNWAYS

Versace: H Dua Lipa έκανε ντεμπούτο στο modeling στην ανοιξιάτικη συλλογή


Μάρθα Κουμπάνη

26 Σεπτεμβρίου 2021

Versace: H Dua Lipa έκανε ντεμπούτο στο modeling στην ανοιξιάτικη συλλογή
Versace: H Dua Lipa έκανε ντεμπούτο στο modeling για την συλλογή

Η πιο πρόσφατη συλλογή της Donatella Versace για την Άνοιξη/Καλοκαίρι 2022 περιελάμβανε μια σειρά από μάυρα, δερμάτινα looks, αλλά και φωτεινές, αποχρώσεις και μοναδικά μοτίβα. Το cast ήταν εντυπωσικό με τις Naomi Campbell, η Adut Akech, η Dua Lipa, η Gigi Hadid, η Lourdes Leon και Emily Ratajkowski να τραβούν όλα τα βλέμματα επάνω τους στο runway.

Η παράσταση ξεκίνησε με άνδρες χωρίς μπλουζάκια, ντυμένοι με μπόξερ Versace και μαύρα παντελόνια,. Ένα τμήμα της παράστασης ήταν αφιερωμένο στην κλασική στολή LBD ή total black όπου εμφανίστηκαν εμφανίσεις με μερικές πινελιές χρώματος ή prints. Tα σύνολα ολοκλήρωνε μια νέα παραλλαγή της πλατφόρμας Versace, η οποία εμφανίστηκε στον διάδρομο.

Καθώς το show συνεχίστηκε, σιγά -σιγά όλο και περισσότερα ρούχα με χρώμα προστέθηκαν και τελικά, όλα τα βλέμματα είχαν φωτεινές, neon αποχρώσεις του Μαϊάμι, που θύμιζαν τον Versace του 1980.

Οι σιλουέτες της παράστασης κυμάνθηκαν από μεγαλύτερα, μοντέρνα σχήματα ανδρικών ενδυμάτων με oversized ζακέτες και παντελόνια, λαμπερές μίνι φούστες και σορτς με ψηλή μέση. Αυτές οι εμφανίσεις αποτελούνταν από μοναδικά, αλλά κλασικά μοτίβα Versace σε μονόχρωμα χρώματα. Το μετάξι και το σατέν συνδυάστηκαν με παγιέτες και πολυτελή λάμψη.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.