ΣΤΙΛ RUNWAYS

Missoni: Sexy φορέματα και μικροσκοπικά tops για την άνοιξη 2022


Μάρθα Κουμπάνη

27 Σεπτεμβρίου 2021

Missoni: Sexy φορέματα και μικροσκοπικά tops για την άνοιξη 2022
MIssoni: Sexy φορέματα και μικροσκοπικά tops για την άνοιξη 2022

Στην Εβδομάδα Μόδας του Μιλάνο, ο οίκος Missoni παρουσίασε την SS22 συλλογή του, μια συλλογή που απέπνεε ανάγκη για ελευθερία. To show, ήταν το πρώτο του creative director Alberto Caliri, μέχρι σήμερα δεξί χέρι της Angela Missoni, η οποία ανε΄λαβε τον ρόλο της προέδρου της εταιρίας.
Η συλλογή συνδύαζε θυληκότητα και τολμηρή διάθεση, με ολλά από τα looks να αποκαλύπτουν το δέρμα στο νέο sexiness.
«Ο Missoni γιορτάζει την ανεξαρτησία και την αποφασιστική θηλυκότητα. Το σώμα και το δέρμα γίνονται εργαλεία της έκφρασης του σώματος για δυναμικές, συναισθηματικές και γεμάτες αυτοπεποίθηση γυναίκες».

Η λάμψη ήταν έντονη στη συλλογή, τόσο με μεταλλικές αποχρώσεις όσο και παχνιδιάρικες παγιέτες. Στο runway όμως είδαμε και πολλά μοντέλα με denim παντελόνια σε φαρδιά γραμμή, τα οποία όμως συνδυάστηκαν με τα πιο μικροσκοπικά tops. Kάπως έτσι η ζυγαριά του στιλ έγειρε προς το sexy.

«Τα γραφικά μοτίβα συνδυάζονται με λαμπερά και ραφιναρισμένα floral prints. Σαν να ήταν φυλαχτά αφιερωμένα σε μία αιώνια μούσα»
Τo στιλιστικό τρικ που πρότεινε ο Μissoni για το επόμενο καλοκαίρι λίγο πολύ γνωστό: Tα μαγιό είχαν ρόλο top και αποτέλεσαν μέρος της καθημερινής γκαρνταρόμπας. «Αξιολάτρευτα μαγιό έχουν ενσωματωθεί στα looks σαν εσώρουχα που θέλουν να αναδειχθούν. Ένα νέο daywear για τις γυναίκες που δε φοβούνται να τολμήσουν»

Tα πιο εντυπωσιακά looks της συλλογής στη gallery που ακολουθεί:

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.