ΣΤΙΛ RUNWAYS

Alica Schmidt: Το πιο εντυπωσιακό μοντέλο στο catwalk του Ηugo Βoss ήταν η πρωταθλήτρια στίβου


The Jennettes

28 Σεπτεμβρίου 2021

Alica Schmidt: Το πιο εντυπωσιακό μοντέλο στο catwalk του Ηugo Βoss ήταν η πρωταθλήτρια στίβου
Το πιο εντυπωσιακό μοντέλο στο catwalk του hugo boss ήταν αυτή η πρωταθλήτρια

Πριν λίγες ημέρες παραγματοποιήθηκε το εντυπωσιακό fashion show του οίκου Hugo Boss στα πλαίσια του Milan Fashion Week. Το show πραγματοποιήθηκε στο Kennedy Sport Center με τα μοντέλα να περπατούν στον αγωνιστικό χώρο με sporty σύνολα που τις έκαναν να θυμίζουν μαζορέτες. Για την ανοιξιάτικη συλλογή ο οίκος συνεργάστηκε με την Russell Athletic. 

Στην επίδειξη βρέθηκαν μερικά από τα μεγαλύτερα ονόματα της μόδας όπως η Gigi Hadid και η Irina Shayk, όμως τα βλέμματα τράβηξε μια γυναίκα χωρίς εμπειρία στην πασαρέλα, μια γυναίκα από τον χώρο του αθλητισμού και συγκεκριμένα του στίβουΗ Alica Schmidt έχει χαρακτηριστεί ως η πιο σέξι αθλήτρια στον κόσμο και αυτό το προσωνύμιο την ακολουθεί παντού.

Την Γερμανίδα πρωταθλήτρια των 400 μ. την γνωρίσαμε από την συμμετοχή της στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο. Η 22χρονη φορούσε ένα look με γκρι σακάκι, sneakers και σκούφο καθώς περπατούσε στο στάδιο ανάμεσα στα μοντέλα.

.

Η Alica Schmidt γεννήθηκε στη Γερμανία, στις 27 Δεκεμβρίου 1998.  Από παιδί ένα μεγάλο ταλέντο, την τρομερή της ταχύτητα. Περνούσε τον περισσότερο χρόνο της στο γήπεδο, έκανε προπονήσεις, εργαζόταν ακούραστα για να πετύχει. Τα τελευταία χρόνια ασχολείται επαγγελματικά με τον στίβο. Είχε διακρίσεις στις μικρές ηλικίες και το 2017 πήρε μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Κ-20 στα 4χ400μ.

Eκτός όμως από ικανή αθλήτρια, σπουδάζει Εφαρμοσμένα Μαθηματικά και Φυσική στο Πανεπιστήμιο Fresenius. Και μπορεί ένα όνειρό της να έγινε πραγματικότητα με την συμμετοχή της στο fashion show, όμως η ίδια δηλώνει  ότι δεν σκοπεύει θα αφήσει τον αθλητισμό για τo modeling.

 

 

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.