ΣΤΙΛ RUNWAYS

Balmain S/S 2022: O Olivier Rusteing γιόρτασε τα 10 χρόνια του ως creative director του οίκου


Μάρθα Κουμπάνη

30 Σεπτεμβρίου 2021

Balmain S/S 2022: O Olivier Rusteing γιόρτασε τα 10 χρόνια του ως creative director του οίκου
Balmain S/S 2022: O Olivier Rusteing γιόρτασε τα 10 χρόνια του ως creative director του οίκου

Στις 28 Σεπτεμβρίου 2011, ένας 25χρονος που ονομάζεται Olivier Rousteing παρουσίασε την πρώτη του συλλογή για τον Balmain. Τότε υπήρχαν πολλοί «που δυσκολεύονταν να φανταστούν ότι κάποιος σαν αυτόν θα μπορούσε να ηγηθεί σε έναν παριζιάνικο οίκο μόδας». Έτσι είπε η Beyonce στο ηχογραφημένο εναρκτήριο μήνυμα της για την επέτειο των 10 χρόνων του Rusteing στον Balmain. Ο 35χρονος σήμερα σχεδιαστής μόδας συμπλήρωσε 10 χρόνια στον ρόλο του creative director στον oίκο Balmain και παρουσίασε ένα φαντασμαγορικό show.

Στην πασαρέλα εμφανίστηκαν μερικά από από τα πιο θρυλικά μοντέλα. Στο επετειακό fashion show περπάτησαν μερικές ακόμα από τις πιο iconic γυναίκες της μόδας και χάρισαν ακόμα περισσότερο glam στην επίδειξη. Το show άνοιξε η Imaan Hammam και συμμετείχαν οι Naomi Campbell, Natasha Poly, Natalia Vodianova, Milla Jovovich, Lara Stone, Karen Elson, Edie Campbell, Precious Lee, Soo Joo Park και Mariacarla Boscono.

Εκτός όμως από την παρουσία των supermodels το show επεφύλασσε μία ακόμα έκπληξη στους παρευρισκόμενους. Καλλιτέχνες όπως οι Jesse Jo Stark, Doja Cat και Franz Ferdinand ήταν εκεί και έντυσαν με μουσική το fashion event, ενώ ξέσήκωσαν το κοινό.

Όσο για τη συλλογή, περιελάμβανε αισθησιακές γραμμές και κοψίματα στα φορέματα. Ασυμμετρίες, υφές, ντραπέ και λάμψεις έδιναν ενδιαφέρον. Σε πολλά από τα looks υπήρχαν statement μεταλλικά στοιχεία και κοσμήματα.

Δείτε τα looks που ξεχωρίσαμε στη gallery:

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.