ΣΤΙΛ RUNWAYS

Andreas Kronthaler for Vivienne Westwood - Το punk είναι οικογενειακή υπόθεση


Μάρθα Κουμπάνη

3 Οκτωβρίου 2021

Andreas Kronthaler for Vivienne Westwood - Το punk είναι οικογενειακή υπόθεση
Andreas Kronthaler for Vivienne Westwood - Το punk είναι οικογενειακή υπόθεση

Ένα από τα πιο διάσημα ζευγάρια της μόδας Andreas Kronthaler και η Vivienne Westwood παρουσίασαν την ανοιξιάτικη συλλογή τους στην Εβδομάδα μόδας του Παρισιού και όπως αναμενόταν το fashion crowd τους αποθέωσε. Το show πραγματοποιήθηκε στο Garage Amelot, έναν βιομηχανικό χώρο 7000 τετραγωνικών μέτρων.

Ο Kronthaler δημιούργησε μια σειρά από ιδιαίτερα σύνολα με την signature punk αισθητική της Westwood. Η συλλογή ήταν ίσα μέρη θεατρική και sexy. Eίχε φαντασία, παιχνιδιάρικη διάθεση και διάθεση για πειραματισμό, στοιχεία που αγαπά το δίδυμο.

Όλα αυτά εκφράστηκαν μέσα από ασυμμετρίες, μακριά πουκάμισα με ανατρεπτικούς όγκους στα μανίκια και τους ώμους οι οποίοι επαναπροσδιόρισαν τις γραμμές της γυναικείας φιγούρας. Ο σχεδιαστής έπαιξε με τα χρώματα και τις υφές, ωστόσο οι φόρμες παρέμειναν χαλαρές και άνετες. Υπήρχε πολύ ασπρόμαυρο, που έσπαγε με πετρολ, κίτρινα, φούξια και χρυσά σύνολα. Οι λεπτομέρειες ήταν χαρακτηριστικές: φραμπαλάδες, prints, ντραπέ, κομμάτια από δέρμα και τούλι.

Η συλλογή ήταν sustainable όπως ορίζει το μανιφέστο του βρετανικού label. Tα περισσότερα κομμάτια δημιουργήθηκαν από stock παλαιότερων συλλογών, την ώρα που τα μπλουζάκια της συλλογής ήταν κατασκευασμένα από οργανικό βαμβάκι.

Δείτε τα ωραιότερα looks της συλλογής στη gallery:

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.