ΣΤΙΛ RUNWAYS

Chanel: 80s glam, μονόχρωμα μπικίνι και butterfly prints στην πασαρέλα


Μάρθα Κουμπάνη

5 Οκτωβρίου 2021

Chanel: 80s glam, μονόχρωμα μπικίνι και butterfly prints στην πασαρέλα
Chanel: 80s glam, μονόχρωμα μπικίνι και butterfly prints στην πασαρέλα

O οίκος Chanel παρουσίασε την ανοιξιάτικη συλλογή του νωρίτερα σήμερα στο Grand Palais éphémère, δεκαπέντε λεπτά με τα πόδια από τον συνηθισμένο χώρο του Grand Palais (το οποίο αυτή την στιγμή ανανεώνεται).

Χαμογελαστά μοντέλα, ανάμεσά τους η Edie Campbell και η Mona Touugard, φλέρταραν στην πασαρέλα, στριφογύριζαν και έκλειναν το μάτι στο κοινό φορώντας μονόχρωμα μαγιό, ολόσωμα και μπικίνι, μίνι φορέματα από ροζ και λιλά tweed, sparkly fishnet skirts και matching sets από παγιέτες με ρίγες.

«Μου άρεσε πολύ ο ήχος των φλας στα shows της δεκαετίας του '80, όταν τα μοντέλα βρίσκονταν σε ένα υπερυψωμένο runway», δήλωσε η creative director Virginie Viard. «Ήθελα να ανακτήσω λίγο από αυτό το συναίσθημα».

Στο δεύτερο μισό του show, το θέμα ήταν οι πολύχρωμες πεταλούδες, των οποίων τα φτερά έγιναν η έμπνευση πίσω από ένα εντυπωσιακό νέο print. Το μοτίβο στόλισε μίνι φορέματα με κυματιστές κάπες από σιφόν και halter neck φορέματα. «Μου αρέσει πάντα να έχω κάτι ρομαντικό, ένα άγγιγμα μυστηρίου», είπε η Viard η οποία δημιούργησε πέδιλα Mary Jane με αγκράφες και καπιτονέ τσάντες διακοσμημένες με χοντρές αλυσίδες.

Προηγουμένως ο οίκος είχε μοιραστεί μια σειρά ασπρόμαυρων φωτογραφιών και teaser video από το φωτογραφικό δίδυμο, Inez & Vinoodh, με πρωταγωνίστρια το γνωστό μοντέλο από την Ελβετία, Vivienne Rohner.

Δείτε τα πιο εντυπωσιακά looks στη gallery:

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.