ΣΤΙΛ RUNWAYS

Ulla Johnson S/S 2023: Oνειρεμένα φορέματα, batik και tie-dye για την επόμενη άνοιξη


Μάρθα Κουμπάνη

16 Σεπτεμβρίου 2022

Ulla Johnson S/S 2023: Oνειρεμένα φορέματα, batik και tie-dye για την επόμενη άνοιξη
Η Ulla Johnson παρουσίασε την ανοιξιάτικη συλλογή της στην Εβδομάδα Μόδας της Νέας Υόρκης

Η Ulla Johnson κάνει τις τελαυταίες σεζόν για τα shows της κάτι σαν περιοδεία στα μεγαλύτερα δημόσια ιδρύματα της Νέας Υόρκης. Lincoln Center, η Δημόσια Βιβλιοθήκη της Νέας Υόρκης και, για τη νέα ανοιξιάτικη συλλογή 2023, το Beaux-Arts Court του Μουσείου Μπρούκλιν. Η σχεδιάστρια ξέρει τι είναι αυτό που θα αναδείξει τις δημιουργίες της, αλλά ταυτόχρονα ακούει προσεχτικά και τι θέλουν οι πελάτες της,

Πρόσφατα οι πελάτες της ζήτησαν περισσότερα occasionwear, οπότε είδαμε το πρώτο ball gown στην πασαρέλα. Δεν το έκανε όμως με τον παραδοσιακό τρόπο -ένα φόρεμα από μεταξωτό ταφτά ή αποπνικτικά layers από τούλι, αλλά από καμπαρντίνα βαμμένη σε μια γλυκιά dusty rose απόχρωση.

Το χρώμα έπαιξε πρωταγωνιστικό ρόλο σε αυτή την δροσερή συλλογή: Βαθύ μοβ, denim και κίτρινο του ηλίανθου, αλλά και υπέροχες αποχρώσεις του sage green. Φυσικά δεν έλειπαν το λευκό και το διαχρονικά elegant μαύρο.

Τα φλοράλ ήταν το μοτίβο της. Τα έβαλε σε φορέματα όλων των σχημάτων, μίντι και μίνι και σε ρομαντικά top. Τα prints ήταν ονειρεμένα, από διακριτικά μπατίκ και tie-dye για ένα απαλό αποτέλεσμα. Τα βολάν ήταν παντού στη Νέα Υόρκη και η Johnson δεν ήταν εξαίρεση, ενώ επέστρεψε με μεγάλη μαεστρία στα signature πλεκτά της.

Δείτε τα ωραιότερα looks στην gallery που ακολουθεί:

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.