ΣΤΙΛ RUNWAYS

Khaite S/S 2023: Η ανοιξιάτικη συλλογή του brand ήταν «Wild At Heart»


Μάρθα Κουμπάνη

13 Σεπτεμβρίου 2022

Khaite S/S 2023: Η ανοιξιάτικη συλλογή του brand ήταν «Wild At Heart»
Το Khaite παρουσίασε την πιο cool εκδοοχή του Western

Το Khaite runway ήταν τόσο στενό που οι καλεσμένοι στις δύο πλευρές της front row θα μπορούσαν αν ήθελαν άνετα να κάνουν χειραψία ακόμα και να αγκαλιαστούν.

Με αυτό τον τρόπο όμως δεν θα μπορούσαν να χάσουν ούτε μια λεπτομέρεια από τα looks τον μοντέλων και φυσικά να τα απαθανατίσουν με τα smartphones. Δεδομένου ότι η σχεδιάστρια Catherine Holstein ειδικεύεται στις μικρές λεπτομέρειες που μετατρέπουν τα καθημερινά ρούχα και αξεσουάρ σε cult items, ήταν ένα χρήσιμο στήσιμο, ό,τι καλύτερο για να δoυν και να κάνουν share τα βαρδινά πέδιλα με τακούνι σε στιλ Louis.

Το Khaite είναι πλέον ένα από τα εμπορικά σήματα που πρέπει να δείτε στη Νέα Υόρκη. Η Holstein γνωρίζει το κοινό της. «Αυτή η ανεξάρτητη, η Νέα Υόρκη, η δυνατή γυναίκα — γι' αυτήν σχεδιάζω», είπε στα παρασκήνια.

Συνήθως δεν έχει συγκεκριμένα θέματα για τις συλλογές της. Σχεδιάζει απλά για την cool γυναίκα στο δωμάτιο.

Για την άνοιξη πόνταρε στον αξιόπιστο συνδυασμό της από παγιέτες, μεταξωτά κρόσσια, δέρμα και τζιν. Καθώς εμπνεύστηκε από τις ταινίες του David Lynch της δεκαετίας του 1990, συγκεκριμένα το Wild at Heart, υπήρχαν πολλά looks με πρωταγωνιστή το python print. Ο χαρακτήρας του Nicolas Cage φοράει ένα oversized σακάκι πύθωνα στην ταινία. Η Holstein στάμπαρε το μοτίβο σε δέρμα για bomber και pencil φούστες. Μία άλλη καινοτομία ήταν οι bubble skirts (ένα trending item στην NYFW).

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.

TAGS