ΣΤΙΛ RUNWAYS

Molly Goddard S/S 2023: Η συλλογή που έφερε ξανά τη χαρά στην πασαρέλα


Μάρθα Κουμπάνη

20 Σεπτεμβρίου 2022

Molly Goddard S/S 2023: Η συλλογή που έφερε ξανά τη χαρά στην πασαρέλα
Η Molly Goddard έστησε ξανά τον παιχνιδιάρικο κόσμο της στο Seymour Leisure Center

Επιστρέφοντας στο Seymour Leisure Center για τρίτη σεζόν, η Molly Goddard απολαμβάνει να έχει ένα μέρος που νιώθει σαν δικό της για λίγο. Τα ψηλά ταβάνια και το φως που κυλάει μέσα από τα παράθυρα σίγουρα δημιούργησαν ένα ταιριαστό σκηνικό για μια επίδειξη της Εβδομάδας Μόδας του Λονδίνου.

Eκεί η Molly έστησε ξανά τον παιχνιδιάρικο κόσμο της. Έναν κόσμο φτιαγμένο από χαρά και άφθονο χρώμα και το τούλι, στοιχεία που την καθιέρωσαν και ευθύνονται για την μετεωρική της άνοδο.

Είδαμε φορέματα στις πιο αισιόδοξες αποχρώσεις, pastels και ανατρεπτικά color blockings. Aκόμα δεν έλειπαν τα prints. Η συλλογή είχε αρκετά florals αλλά και ρίγες που πάνω στα έντονα χρώματα του background έδειχναν μοναδικά fun και cool.

Τα παπούτσια της Molly Goddard πάντα έρχονται σε αντίθεση με τα ρούχα και γίνονται σημείο συζήτησης από μόνα τους. Αυτή τη φορά δύο είναι οι λέξεις που πρέπει να θυμάστε: Καουμπόικες μπότες. «Είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να προσθέσετε περισσότερο χρώμα», είπε η Goddard. «Κι άλλο;» λέμε εμείς. Κι άλλο.

Το show έκλεισαν τρία νυφικά looks το ένα πιο εντυπωσιακό -και μεγάλο- από το άλλο και όπως ήταν αναμενόμενο έγιναν viral στα social media.

Δείτε τα looks στην gallery παρακάτω:

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.