ΣΤΙΛ RUNWAYS

Prada S/S 2023: Miuccia και Simons παρουσίασαν μια low key συλλογή που παίζει με την έννοια του φύλου


Μάρθα Κουμπάνη

23 Σεπτεμβρίου 2022

Prada S/S 2023: Miuccia και Simons παρουσίασαν μια low key συλλογή που παίζει με την έννοια του φύλου
Splash News
H Miuccia Prada και ο Raf Simons, παρουσίασαν την συλλογή τους για την Άνοιξη - Καλοκαίρι 2023

H Miuccia Prada και ο Raf Simons, παρουσίασαν την συλλογή του οίκου Prada για την Άνοιξη - Καλοκαίρι 2023 στην Εβδομάδα Μόδας του Μιλάνου.

Το Prada Fondazione καλύφθηκε με μαύρο χαρτί χειροτεχνίας για τη σημερινή παράσταση. Στους τοίχους ήταν κομμένα παράθυρα πίσω από τα οποία έπαιζαν σύντομα βίντεο με απλές σκηνές της καθημερινότητας του σκηνοθέτη Nicolas Winding Refn. Το αυστηρό tailoring επέστρεψε μέσα από ανδρόγυνα σύνολα, συντηρητικά κουμπωμένους γιακάδες και ένα παιχνίδι με την έννοια του φύλου. Χαρακτηριστικές ήταν οι ολόσωμες φόρμες με γιακά που ακολουθούσαν την γραμμμή της σιλουέτας και στένευαν στο κάτω μέρος.

Ανάμεσα τους ωστόσο υπήρχαν lingerie dresses από μετάξι σε υπέροχους χρωματικούς τόνους, όπως και τα διάφανα μαντό που θύμησαν ρόμπες με τα φουσκωτά μανίκια. Με έναν τρόπο το σχεδιαστικό δίδυμο κατάφερε μια ισορροπία. Εκεί που εμφανιζόταν ένα night gown με δαντέλα ξεπρόβαλλε ακόμη ένα στιβαρό πουκάμισο σε ανθρακί απόχρωση από μέσα. Ακόμα και τα πιο minimal φορέματα στολίστηκαν με ουρά στοπίσω μέρος. Τα matching sets, preppy και κομψά παρουσίαζαν ένα ψηλό σκίσιμο στην φούστα.

Η παλέτα ήταν neutral, με πινελιές από πορτοκαλί, πράσινο, μοβ, κίτρινο και ροζ. Θα έλεγε κανείς ότι ήταν μια soft, low key collection, το drama όμως διαδραματίστηκε στο makeup, με statement, πολύ μακριές βλεφαρίδες να βαραίνουν τα βλέφαρα των μοντέλων.

Δείτε τα πιο εντυπωσιακά looks στην gallery που ακολουθεί:

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.

TAGS