ΣΤΙΛ RUNWAYS

Ο oίκος Coperni έστειλε τη Bella Hadid γυμνή στην πασαρέλα και την ψέκασε με ένα υγρό φόρεμα


Μάρθα Κουμπάνη

1 Οκτωβρίου 2022

Ο oίκος Coperni έστειλε τη Bella Hadid γυμνή στην πασαρέλα και την ψέκασε με ένα υγρό φόρεμα
PixelFormula
H Bella Hadid εμφανίστηκε γυμνή στην πασαρέλα και μια ομάδα την ψέκασε με υγρό που μετατρέπεται σε ύφασμα

Ο Sébastien Meyer και ο Arnaud Vaillant είναι οι εγκέφαλοι πίσω από το μοντέρνο label Coperni. Για τη συλλογή της μάρκας για την άνοιξη του 2023, το σχεδιαστικό δίδυμο – που παντρεύτηκε σε ένα απομονωμένο ελληνικό νησί πέρυσι – ώθησαν τα όρια της τεχνολογίας της μόδας ακόμη περισσότερο.

Jenny.Gr
PixelFormula

Jenny.Gr

Tο show παρουσιάστηκε στη Salle des Textiles στο Musée des Arts et Métiers στο Παρίσι και περιελάμβανε μια σειρά από εντυπωσιακές στιγμές. Οι σχεδιαστές σκέφτηκαν σοβαρά να παίξουν με τις ιστορικές αναλογίες στα ρούχα, από έντονους γοφούς και έντονα drape σε tailored παντελόνια από μαλλί καθώς και δερμάτινα μπουφάν που μπορούν να δεθούν έξυπνα στη μέση.

Όμως η πιο επική στιγμή στο show, που θα γραφτεί στην ιστορία της μόδας ήταν όταν η Bella Hadid εμφανίστηκε στην πασαρέλα γυμνή, μόνο με ένα λευκό εσώρουχο, στάθηκε στο κέντρο του ruway και μια ειδική ομάδα την ψέκασε με ένα υγρό, το οποίο στην συνέχεια σταθεροποιήθηκε και μετατράπηκε σε ένα όμορφο λευκό φόρεμα.

Jenny.Gr

Το απόλυτο φουτουριστικό flex για αυτή τη σεζόν ήταν αυτό το τελικό look, το οποίο έγινε χρησιμοποιώντας το Fabrican, ένα πατενταρισμένο υλικό ψεκασμού που σκληραίνει σε ύφασμα που φοριέται.

H Bella στην συνέχεια περπάτησε με αυτοπεποίθηση με την λευκή δημιουργία και βγήκε από τον χώρο του show.Η στιγμή αναμφίβολα θύμισε στους λάτρεις της μόδας το αξέχαστο show Alexander McQueen, το 1999, όταν μηχανές ψέκασαν με μπογιά το λευκό φόρεμα της Shalom Harlow που στροβιλιζόταν αργά πάνω σε μια περιστρεφόμενη σκηνή.

Jenny.Gr

Δείτε τα looks της συλλογής στη gallery που ακολουθεί:

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.