ΣΤΙΛ RUNWAYS

O οίκος Μoncler γιόρτασε την 70η επέτειο του με 17.000 καλεσμένους στην Piazza del Duomo


Μάρθα Κουμπάνη

27 Σεπτεμβρίου 2022

O οίκος Μoncler γιόρτασε την 70η επέτειο του με 17.000 καλεσμένους στην Piazza del Duomo
O οίκος Μoncler γιόρτασε τα 70 χρόνια του με ένα υπερθέαμα

Η οίκος Moncler παρουσίασε ένα υπερθέαμα στην Piazza del Duomo του Μιλάνου ήταν το βράδυ του Σαββάτου, με αφορμή την επέτειο των 70 χρόνων του.

Η συμβολική και άνευ προηγουμένου εκδήλωση για την 70η επέτειο του brand ξεκίνησε ένα πρόγραμμα 70 ημερών παγκόσμιων εορτασμών. Το showάνοιξε η πρίμα μπαλαρίνα του Teatro alla Scala di Milano Virna Toppi και περιλάμβανε 1.952 καλλιτέχνες - που αντιπροσώπευαν το έτος ίδρυσης της Moncler - και όλοι φορούσαν ένα λευκό jacket Moncler Maya 70.

Το show ενορχήστρωσε ο χορογράφος Sadeck Berrabah (Sadeck Waff) και οι καλλιτέχνες τραγούδησαν και χόρεψαν στην πλατεία με μια visual και φυσική performance που εξερεύνησε τη δύναμη της επανάληψης.

«Χθες το βράδυ στην Piazza del Duomo, είδα το τέλειο πορτρέτο του μέλλοντος του Moncler», δήλωσε ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος Remo Ruffini. «Η παράδοση και η καινοτομία, οι βασικοί ακρογωνιαίοι λίθοι του brand, ενώθηκαν με το εμβληματικό jacket Maya — ένα σχέδιο που εξελίσσεται συνεχώς σε στυλ και υλικά, παραμένοντας έτσι πάντα σύγχρονο».

Η εκδήλωση ήταν ανοιχτή στο κοινό, που συνέρρεε στην πλατεία παρά τη βροχή. Η μέγιστη χωρητικότητα των θεατών ήταν 18.000, παρακολουθώντας την παράσταση από την κεντρική πλατεία, καθώς και από τα γύρω μπαλκόνια και τις βεράντες.

Jenny.Gr

Το καστ αποτελούνταν από 700 χορευτές, 200 μουσικούς, 100 μέλη χορωδίας και 952 μοντέλα και η παράσταση περιελάμβανε έναν χορωδό, ο οποίος άρχισε να τραγουδά acapella την ώρα που η Toppi βρισκόταν στη σκηνή ντυμένη στα λευκά χορεύοντας σόλο.

Aργότερα, ενώθηκε με τον Sadeck Waff καθώς ολόκληρη η χορωδία Voci Bianche άρχισε να τραγουδά.

Η χορωδία σίγησε καθώς μια Μιλανέζικη ορχήστρα, με συμμετέχοντες μουσικούς από το Teatro alla Scala, άρχισε να παίζει το «Carmina Burana». Στη συνέχεια το πλήθος απόλαυσε μια παράσταση από τον Waff και έναν θίασο χορευτών με γεωμετρικές κινήσεις. Στη συνέχεια, η μουσική πέρασε από τη ζωντανή ορχηστρική στην ηλεκτρονική μουσική, ερμηνευμένη από τον DJ Lorenzo Senni.

Το παρών έδωσαν σημαντικές προσωπικότητες της μόδας και του θεάματος όπως οι Hiroshi Fujiwara, Anne Hathaway, Elsa Hosk, Minhyun Hwang, Carmen Jordá, Maria Sharapova, Pharrell Williams, Shailene Woodley και Na Ying, για να αναφέρουμε μερικούς.

Jenny.Gr

Στο πλαίσιο των εορτασμών η Moncler θα διοργανώσει αντίστοιχες εκδηλώσεις σε διαφορετικές πόλεις. Το «Extraordinary Expedition», θα τρέξει στη Νέα Υόρκη, το Λονδίνο, το Τόκιο και τη Σεούλ.

Το jacket Maya έχει προσαρμοστεί σε περιορισμένη έκδοση με 13 special χρώματα και το καθένα, εκτός από μια πλατινέ έκδοση, είναι φτιαγμένο στο νέο, ελαφρύ, πλυμένο και λακαρισμένο νάιλον της Moncler. Η σιλουέτα έχει πιο boxy εφαρμογή και προσφέρει ακόμα μεγαλύτερη ελευθερία κινήσεων με μια μεγαλύτερη κουκούλα, ενώ τα poppers αντικαθιστούν το μπροστινό φερμουάρ.

Το λογότυπο «Extraordinary Forever Anniversary» κοσμεί την αριστερή τσέπη στο μανίκι, όπου δεσπόζει το λογότυπο.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.