ΣΤΙΛ RUNWAYS

Η Victoria Beckham παρουσίασε το show της για πρώτη φορά στο Παρίσι


Μάρθα Κουμπάνη

2 Οκτωβρίου 2022

Η Victoria Beckham παρουσίασε το show της για πρώτη φορά στο Παρίσι
PixelFormula
Η V.B θέλησε να τονίσει την κομψότητα του label της

Η Victoria Beckham έκανε το ντεμπούτο της στην Εβδομάδα Μόδας του Παρισιού με μια κομψή σύνθεση στην πασαρέλα, προσελκύοντας φωτογράφους και celebrities, συμπεριλαμβανομένης της οικογένειάς της, που βρέθηκαν εκεί για να την στηρίξουν. Την Παρασκευή 30/09, η σχεδιάστρια παρουσίασε τη συλλογή της για τη σεζόν άνοιξη/καλοκαίρι 2023 στην Εβδομάδα Μόδας στο Παρίσι, στο πρώτο της live show μετά την πανδημία.

Η παρουσίαση της νέας της κολεξιόν πραγματοποιήθηκε στην άκρως εντυπωσιακή εκκλησία του Val-de-Grâce, που αποτελεί μέρος ενός καλά διατηρημένου μοναστηριού του 17ου αιώνα στην όχθη του ποταμού Σηκουάνα.

«Το Παρίσι είναι το απόλυτο όνειρο», δήλωσε η Beckham πριν ξεκινήσει η επίδειξή της στα πέτρινα μοναστήρια της μπαρόκ εκκλησίας Val de Grace. «Είναι μια απίστευτη στιγμή να βρίσκομαι εδώ».

Η V.B θέλησε να τονίσει την κομψότητα του label της μέσα από sleek dresses και κοστούμια, συνδυάζοντας φωτεινά pastels με μαύρα σύνολα και προσθέτοντας σειρές από μικρά κρόσσια σε ρούχα και αξεσουάρ. Την ίδια στιγμή η Bella και η Gigi Hadid τράβηξαν τα βλέμματα στο show της.

Η ίδια ευχαρίστησε το κοινό της με δάκρυα χαράς!

Δείτε τα ωραιότερα looks στην gallery που ακολουθεί:

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.