ΣΤΙΛ SHOPPING

Shhhhh…Ποιο είναι το μυστικό μας;


9 Δεκεμβρίου 2014

card_final_background_1-Copy.jpg

Το Jenny.gr το είχε καλά κρυμμένο. Ανακαλύψτε το!

Secret Club είναι... το μικρό μας μυστικό και βρίσκεται στη νέα πλατφόρμα Jyou που δημιουργήθηκε από την ομάδα του Jenny.gr μόνο για σας! Πρόκειται για ένα club μελών για όσες γυναίκες θέλουν να απολαμβάνουν αποκλειστικά προνόμια. Η ομάδα του Jenny.gr αφουγκράστηκε τις ανάγκες, τις επιθυμίες κι όσα ψάχνετε στην αγορά μέσα από την καθημερινή επαφή κι εξασφάλισε για τις πιστές ακόλουθες την πρώτη κάρτα που θα λατρεύετε να σας συνοδεύει στα ψώνια σας.

Συγκεκριμένα, τo Secret Club του Jenny.gr συνεργάζεται με περισσότερα από 40 brands και πάνω από 100 καταστήματα καλλυντικών, ενδυμάτων, υπηρεσίες ομορφιάς, ψυχαγωγίας, υπηρεσίες για παιδιά, ξενοδοχεία κ.ά εξασφαλίζοντας αποκλειστικά για τα μέλη του εκπτώσεις έως 30% καθώς και ιδιαίτερα προνόμια. Επίσης, οι κάτοχοι της κάρτας Secret Club θα έχετε την ευκαιρία να απολαύσετε 15% σε όλες τις δημιουργίες του ολοκαίνουριου Exclusive Shop που είναι το άλλο «παιδί» της πλατφόρμας Jyou.

Για να γίνετε μέλη του Secret Club τα πράγματα είναι πολύ απλά! Αρκεί να συμπληρώσετε τη φόρμα αίτησης μέλους και να καταβάλλετε την ετήσια συνδρομή των 25€. Έπειτα θα λάβετε στην πόρτα σας την προσωποποιημένη κάρτα μέλους που σας δίνει πρόσβαση σε όλα τα προνόμια και τις εκπτώσεις των συνεργατών μόνο με την επίδειξή της!

Το μυστικό μας όμως δε σταματάει εδώ! To Jennygr_team υπόσχεται να ψάχνει αυτά που ζητάτε και να εμπλουτίζει διαρκώς τη λίστα του Secret club με ό,τι νέο και ξεχωριστό κυκλοφορεί γύρω μας.

Για να δείτε αναλυτικά την λίστα συνεργατών του Secret Club πατήστε εδώ.

buy_button - Copy

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.