ΣΤΙΛ SHOPPING

Exclusive Shop by Jenny.gr για όσες επιζητούν τη μοναδικότητα!


10 Δεκεμβρίου 2014

Η αδυναμία μας στη μόδα, την ομορφιά αλλά και την διακόσμηση είναι δεδομένη. Έτσι δημιουργήσουμε ένα online κατάστημα με προϊόντα αποκλειστικά σχεδιασμένα για το Jenny.gr από Έλληνες σχεδιαστές έχοντας ως σημείο αναφοράς την αισθητική της Τζένης Μπαλατσινού η οποία συνεργάστηκε δημιουργικά μαζί τους. Τα προϊόντα θα διατίθενται σε άκρως περιορισμένη ποσότητα και για λίγες μέρες αποκλειστικά στην πλατφόρμα Jyou, το νέο κόσμο του Jenny.gr που είναι φτιαγμένος μόνο για εσάς, για να αφουγκράζεται τις επιθυμίες και τις ανάγκες σας.

To jenny.gr εγκαινιάζει το Exclusive Shop μέσω της συνεργασίας με τη Generation Generous και ο σκοπός είναι ένας: να εξασφαλίσουν καθαρό νερό στο σχολείο σε 200 παιδιά από την Cambodia για έναν ολόκληρο χρόνο. Η τσάντα Generation Generous είναι φτιαγμένη από ένα όμορφο, ανθεκτικό και οικολογικό ύφασμα από 100% ανακυκλώσιμα πλαστικά μπουκάλια, σε μπεζ χρώμα. Πιο συγκεκριμένα, για κάθε τσάντα χρησιμοποιούνται 25 πεταμένα πλαστικά μπουκάλια του μισού λίτρου. Είναι μαλακή στο εσωτερικό της και με πλαστικοποιημένη, ανακυκλώσιμη επίστρωση που την κάνει ανθεκτική και αδιάβροχη, ιδανική για κάθε περίσταση.

exclusive_gg_bag

Mε την αγορά κάθε limited edition τσάντας παρέχεται σε 10 παιδιά καθαρό νερό στο σχολείο για ένα έτος. Οι customised διαθέσιμες τσάντες είναι μόνο 20, γι' αυτό και πρέπει να βιαστείτε αφού η φιλοσοφία και το design της είναι κυριολεκτικά μοναδικά. Η κάθε τσάντα είναι προσωποποιημένη, με τα αρχικά που εσείς θα επιλέξετε στη μια της όψη, μιάς και η τσάντα είναι double face. Tο μπλε χρώμα της κλωστής που είναι ραμμένη, αντιπροσωπεύει τη ζωτική ανάγκη για καθαρό νερό και υποστηρίζει το δικαίωμα της δίκαιης εργασίας στην χώρα παραγωγής της.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.