ΣΤΙΛ SHOPPING

Κάρτα Secret Club: Πως να γλυτώσεις 60€ στις αγορές σου


20 Ιανουαρίου 2015

card_final.png

Διανύουμε περίοδο εκπτώσεων, επομένως μία βόλτα στα μαγαζιά είναι αναπόφευκτη. Αφού λοιπόν μέσα στην εβδομάδα δεν προλαβαίνω να αφιερώσω όσο χρόνο θα ήθελα για ψώνια, το περασμένο Σάββατο έκανα την επίσκεψή μου στο Golden Hall.

Φυσικά ήμουν προετοιμασμένη να βρω ότι χρειάζομαι σε πολύ καλές τιμές. Όμως αυτό που συμβαίνει πάντα είναι το γεγονός τα καταστήματα έχουν βγάλει τις νέες τους collection χωρίς έκπτωση και εσύ θες να αγοράσεις κάτι από αυτές! Εγώ όμως είχα την καλύτερη λύση για να μείνω εντός του προϋπολογισμού μου, την premium κάρτα προνομίων Secret Club του Jenny.gr που σου δίνει εκπτώσεις και προνόμια όλο το χρόνο.

kera

Ξεκίνησα τα ψώνια από τα πιο απαραίτητα. Η περιποίηση των μαλλιών μου είναι πρωτίστης σημασίας και γι’ αυτό τα φροντίζω συνεχώς. Τα προϊόντα και οι θεραπείες της Kérastase αποτελούν πάντα προτεραιότητα. Μπήκα λοιπόν στο κομμωτήριο Georgios Doudessis που διαθέτει τα προϊόντα της Kérastase για να αγοράσω τη χρυσή σειρά Elixir Ultime.

DSC_0054a

Με τη βοήθεια του ειδικού διάλεξα αυτό που έχουν ανάγκη τα μαλλιά μου. Αγόρασα λοιπόν μία ολοκληρωμένη σειρά 24 καρατίων για τα μαλλιά μου: To bain Elixir Ultime, την μάσκα, την κρέμα και φυσικά το χρυσό λάδι.

kera1

Δείχνοντας απλά την κάρτα προνομίων Secret Club του Jenny.gr στο ταμείο εξοικονόμησα 21€! Από 126€ που ήταν το σύνολο, πλήρωσα 105€. Σχεδόν έκανα απόσβεση στην κάρτα μου.

run1

Συνεχίζοντας σταμάτησα στο Runner Store. Πάντα, όταν περνάω από εκεί ρίχνω μία ματιά στα αθλητικά παπούτσια. Λόγω του sportive trend που επικρατεί έχω πάθει μία εμμονή με τα sneakers.

run2

Το μάτι μου έπεσε αμέσως στις νέες παραλαβές και διάλεξα ένα ζευγάρι που δεν είχε έκπτωση. Αλλά μου άρεσαν τόσο που τελικά ενέδωσα! Χάρη στην κάρτας Secret Club του Jenny.gr όμως επωφελήθηκα μία έκπτωση 10% .

DSC_0152a

Από 179,95€ πλήρωσα 161,5€ κερδίζοντας 18,45€.

DSC_0234a

Ένα φόρεμα πάντα είναι καλή ιδέα όταν βγαίνω για ψώνια!

vardas1

Έκανα μία μικρή έρευνα και κατέληξα στο κατάστημα Vardas όπου βρήκα ένα υπέροχο φόρεμα με ρετρό αναφορές και καταπληκτικό ύφασμα (119€). Κι επειδή η κάρτα Secret Club μου δίνει κι εδώ έκπτωση το συνδύασα με ένα τέλειο clutch (95€) που ήταν εκτός προγράμματος.

photo

Έτσι από 214€ μου κόστισαν 196€ κερδίζοντας 18€.

DSC_0275a

Φεύγοντας σκεφτόμουν τι να πάρω στη βαφτιστήρα μου την οποία θα έβλεπα το βράδυ.

DSC_0281a

Πάντα της αγοράζω κάτι όταν πάω για ψώνια κι έτσι μπήκα στο Petit Bateau.

petit1

Χαζεύοντας βρήκα ένα σετ εσωρούχων που ξέρω ότι η μικρή θα λατρέψει και λόγω χρώματος και λόγω σχεδίου.

DSC_0207a

Έτσι της πήρα ένα σετ φανελάκια και εσώρουχα (πακέτα των 2) τα οποία είχαν κι αυτά έκπτωση 15% μόνο με την κάρτα Secret Club. Από 27€ μου κόστισαν 22,95€.

DSC_0292a

Ο σημερινός απολογισμός από τις αγορές μου είναι ότι κέρδισα 60€ ενώ είχα αγοράσει την κάρτα προνομίων Secret Club μόνο 25€.

Με την κάρτα του Secret Club έχετε εκπτώσεις και σε πολλά ακόμα μαγαζιά στο Golden Hall. Κάντε τις αγορές σας στα καταστήματα: Replay, Brooks Brothers, Sotirs και Waks και επωφεληθείτε των προνομίων και των προσφορών που σας προσφέρει αποκλειστικά η κάρτα Secret Club του Jenny.gr!

Αποκτήστε κι εσείς την κάρτα Secret Club του Jenny.gr και απολαύστε όλα τα αποκλειστικά προνόμια που σας προσφέρει μόνο με την επίδειξή της το ταμείο. Δείτε εδώ όλους τους συνεργάτες και παρακολουθήστε όλα τα νέα του Secret Club.

card_final

ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΕΔΩ

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.