FASHION SHOPPING

New entry: Το πιο χαριτωμένο egg pendant για το Πάσχα στο Exclusive Shop by Jenny.gr


31 Μαρτίου 2015

IMG_4936-960x638.jpg
Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Προσθήκη του jenny.gr στην Google

Μικροσκοπικά και χαριτωμένα αυγά σχεδιάστηκαν από την Sophia Koutsoukou αποκλειστικά για το Exclusive Shop by Jenny.gr. Τα χειροποίητα egg pendants από ασήμι 925 είναι διαθέσιμα σε 5 xχρώματα και αποτελούν το κατάλληλο "πασχαλινό" αξεσουάρ κι όχι μόνο. Είναι παιχνιδιάρικα και ταυτόχρονα κομψά, γεγονός που τα κάνει ιδανικά για τις ανοιξιάτικες εμφανίσεις σας. Μπορείτε να διαλέξετε δύο ή και τρία διαφορετικά χρώματα και να παίξετε, συνδυάζοντάς τα.

IMG_4936

Είναι διαθέσιμα στα παρακάτω χρώματα:Ασημί: Ασήμι 925 με μαύρη κηροκλωστή και ματάκι στο κλείσιμοΚίτρινο - Χρυσό: Ασήμι 925 επιχρυσωμένο με κίτρινο χρυσό και κόκκινη κηροκλωστή και ματάκι στο κλείσιμοΡοζ - Χρυσό: Ασήμι 925 με ροζ χρυσό και καφέ κηροκλωστή και ματάκι στο κλείσιμοΜαύρο: Ασήμι 925 επιπλατινωμένο με μαύρη πλατίνα και μπλε ραφ κηροκλωστήΚόκκινο: Ασήμι 925 με κόκκινο χρώμα και γκρι κηροκλωστή

Αγοράστε τα εδώ

buy_button1

Google News logo

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.