ΣΤΙΛ SHOPPING

New entries: Αρωματικά κεριά & diffuser Onar από το Exclusive Shop by Jenny.gr


6 Απριλίου 2015

Οι όμορφες μυρωδιές στο χώρο τον κάνουν πιο ευχάριστο και πιο ζεστό. Τα αρωματικά κεριά βοηθούν όχι μόνο στη διακόσμηση του χώρου αλλά και στο να κάνουν πιο οικεία την ατμόσφαιρα! Τα χειροποιήτα αρωματικά κεριά Onar είναι ιδανικά για να ζεστάνουν το χώρο σας σε υπέροχες μυρωδιές που θα σας ταξιδέψουν και θα σας χαλαρώσουν.

Διαθέσιμα σε 2 διαφορετικά σετ 3 εναλλακτικών συνδυασμών (Moroccan Spices, Fresh cut roses, Le jardin mystique και Jasmine, White tea & Ginger, Milk & Honey)...

onar (2)

buy_button1

... αλλά και μονά, σε 3 διαφορετικές μυρωδιές, τα κεριά Onar βρίσκονται διαθέσιμα στο Exclusive Shop του Jenny.gr.

PicMonkey Collage

buy_button1

Τα κεριά Onar αποτελούνται από μείγμα ανώτατης ποιότητας κεριών, φυτικών και παραφίνης, δημιουργώντας τη βάση για την τέλεια συνταγή. Περιέχουν αρώματα με τα καλύτερα αιθέρια έλαια και 100% βαμβακερά φιτίλια.

Διαθέσιμο είναι επίσης και το diffuser για μεγάλους χώρους με φρουτώδες άρωμα από περγαμόντο και νότες μανταρινιού. Ένα φρέσκο ​​άρωμα που περιέχει τις δροσιστικές και πάντα δημοφιλείς νότες μανταρινιού που έρχονται να πλημμυρίσουν το χώρο σας.

diffuser

buy_button1

Επιλέξτε τις μυρωδιές που σας ταιριάζει και δημιουργήστε μία μοναδική ατμόσφαιρα στο χώρο σας.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.