ΣΤΙΛ SHOPPING

Ένα μοναδικό Christmas Shopping Guide


4 Δεκεμβρίου 2015

9Q1B2696.jpg

Κάθε γυναίκα που προσέχει την εμφάνισή της, έχει ήδη προνοήσει για τα outfits που θα επιλέξει τις ημέρες των γιορτών. Άλλωστε μια εντυπωσιακή, βραδινή εμφάνιση θέλει έμπνευση και φυσικά shopping therapy! Η online boutique {e}xclusive μας δίνει την ευκαιρία να κάνουμε τις Χριστουγεννιάτικες αγορές μας από την άνεση του σπιτιού μας, ενώ αποδεικνύει πως η κομψότητα και η πολυτέλεια μπορούν να είναι προσιτές.

Ανάμεσα σε μια πλούσια γκάμα ρούχων, κοσμημάτων και αξεσουάρ με προσοχή στη λεπτομέρεια, μπορεί κανείς να ανακαλύψει ιδιαίτερες δημιουργίες για κάθε περίσταση, ενώ το {e}xclusive e- shop  διαθέτει μοναδικά κομμάτια σε plus- size αλλά και ρούχα εγκυμοσύνης.

Όποιο και αν είναι το στυλ και ο σωματότυπός σας, δείτε πώς να συνδυάσετε εμφανίσεις που θα τραβήξουν όλα τα βλέμματα πάνω σας!

Για περισσότερες πληροφορίες βρείτε μας στο Facebook, το instagram @exclusiveeshop, το Pinterest, το Twitter @ExclusiveEshop και το YouTube, καθώς και στα καταστήματά μας: 25ης Μαρτίου 55, Θεσσαλονίκη, τηλ. 2310 886868, Μητροπόλεως 117, Θεσσαλονίκη, τηλ. 2310 227555.

[gallery-520160]

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.