ΣΤΙΛ SHOPPING

New entry: Η fashionable δημιουργία by Apostolos Mitropoulos στο exclusive shop του Jenny.gr


4 Φεβρουαρίου 2016

Δυο από τα επικρατέστερα trends τόσο αυτής όσο και της επόμενης σεζόν, είναι τα έντονα, ζωηρά μοτίβα και τα total print looks, καθώς και τα cropped tops, που όπως αποδεικνύουν οι δημιουργίες διεθνών σχεδιαστών και η μόδα του street style, μπορούν να φορεθούν ακόμα και στη καρδιά του χειμώνα.

Συνδυάζοντας αυτές τις δυο τάσεις, ο σχεδιαστής Apostolos Mitropoulos σχεδίασε μια fashion- forward δημιουργία, ένα oversized cropped top με αναφορές στη heavy metal και ροκ μουσική σκηνή, στα πλαίσια της συνεργασίας του με την Patricia Field για το Dover Street Market στη Νέα Υόρκη. Σε ένα δημιουργικό κολάζ, εμφανίζονται εξώφυλλα δίσκων διάσημων συγκροτημάτων όπως οι Iron Maiden, ACDC, και Guns n’ Roses, ενώ χαρακτηριστικά είναι τα έντονα χρώματα και η mix & match διάθεση.

To jyou.gr εξασφάλισε 10 oversized cropped top για εσάς! Είναι τα μόνα που θα κυκλοφορήσουν στην Ελλάδα μιας και σχεδιάστηκαν αποκλειστικά για την συνεργασία του Apostolos Mitropoulos με την Patricia Field για το Dover Street Market στη Νέα Υόρκη!

Copy of cropped_top

Φορέστε το σε καθημερινές και βραδινές εμφανίσεις, είτε με μια εφαρμοστή pencil ή μια πλισέ midi φούστα, είτε με ένα boyfriend jean και sneakers για looks με urban αισθητική.

crop_top

Details:

One Size

Ύφασμα φούτερ από τη συλλογή Apostolos Mitropoulos for Patricia Field για το Dover Street Market, με hard rock print.

Μπείτε στο jyou.gr και αποκτήστε ένα από τα 10 oversized cropped tops που εξασφάλισε για εσάς το Jenny.gr. Αγοράστε το εδώ.

secret club card

Κερδίστε 15% έκπτωση με την κάρτα Secret Club. Αν δεν είστε μέλος του πιο premium γυναικείου club, κάντε το τώρα εδώ.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.