ΣΤΙΛ SHOPPING

New entry: Butterfly rings by Sophia Koutsoukou στο exclusive shop του Jenny.gr


10 Φεβρουαρίου 2016

Τα αξεσουάρ είναι πάντα η τελική πινελιά σε ένα outfit. Οποιαδήποτε εμφάνιση μπορεί να μεταμορφωθεί εύκολα και γρήγορα, ανάλογα με τις προτιμήσεις σας, μέσα από τα κοσμήματα που θα επιλέξετε να φορέσετε και τους τρόπους που θα τα συνδυάσετε. Για τις περιστάσεις που επιλέγετε κάποιο extravagant σύνολο με bold prints ή μοτίβα, καλό είναι να κρατήσετε το accessorizing σε πιο "ήσυχους" τόνους. Τα elegant δαχτυλίδια της σχεδιάστριας Σοφίας Κουτσούκου θα συμπληρώσουν με τον πιο διακριτικό αλλά stylish τρόπο όποιο look κι αν έχετε δημιουργήσει.

PicMonkey Collage

Με ιδιαίτερο design, το οποίο έχει τη μορφή των φτερών της πεταλούδας, οι δημιουργίες της διαθέτουν minimal αλλά εντυπωσιακό χαρακτήρα και εγγυώνται ένα κομψό και chic αποτέλεσμα. Είτε επιλέξετε να φορέσετε ένα από αυτά ή να τα φορέσετε διπλά, το σίγουρο είναι ότι θα προσδώσετε στιλ και άποψη στην εμφάνισή σας με μία μόνο κίνηση.

Στο jyou.gr θα βρείτε τα συγκεκριμένα δαχτυλίδια σε 2 εκδοχές:

Χρυσό: 925 Ασήμι επιχρυσωμένο ή Μαύρο: 925 Ασήμι επιπλατινωμένο με μαύρη πλατίνα.

buy_button1

Αγοράσετε τα δαχτυλίδια εδώ.

secret-club-card

Κερδίστε 15% έκπτωση με την κάρτα Secret Club. Αν δεν είστε μέλος του πιο premium γυναικείου club, κάντε το τώρα εδώ.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.