ΣΤΙΛ SHOPPING

New entry: Πετσέτες Thiki Greece στο exclusive shop του Jenny.gr


3 Ιουνίου 2016

Όσο περνάνε οι σεζόν, ακόμα και κομμάτια τα οποία χρησιμοποιούσαμε για καθαρά πρακτικούς σκοπούς, έχουν αρχίσει να μετατρέπονται σε statement items που χρειάζονται αρκετό ψάξιμο ώστε να συμπληρώνουν με στιλ τις εμφανίσεις μας. Ένα από αυτά τα αντικείμενα είναι και η πετσέτα θαλάσσης, η οποία φέτος αποκτά τον πιο stylish χαρακτήρα και μάλιστα με ελληνική υπογραφή!

Η σχεδιάστρια Νάντια Συνετού, η οποία βρίσκεται πίσω από την επιτυχημένη ελληνική εταιρία Thiki Greece, εμπνεύστηκε από το ελληνικό καλοκαίρι και δημιούργησε τις πιο κομψές πετσέτες, οι οποίες θα ακολουθήσουν τα φετινά βήματά σας στην παραλία με στιλ και χάρη.

Σε δύο τέλειες αποχρώσεις, με σήμα κατατεθέν το μάτι, θα γίνουν το must-have αξεσουάρ για την παραλία.

thiki_main_petsetes

buy_button1-2-1-2

Στο jyou.gr θα τις βρείτε σε φούξια και ανθρακί, με διαστάσεις 150 x 80cm και σύνθεση από 99% βαμβάκι και 0,1% microfibre.

thiki mikro

Ακόμη, εσείς που έχετε παιδάκια, μπορείτε κάλλιστα να επιλέξετε το απόλυτα chic σετ, με μία μεγάλη πετσέτα (150 x 80 cm) και μία παιδική (75 x 75 cm), με το μάτι ως επαναλαμβανόμενο μοτίβο.

buy_button1-2-1-2

secret-club-card-768x501-2-1-1

Κερδίστε 15% έκπτωση με την κάρτα Secret Club. Αν δεν είστε μέλος του πιο premium γυναικείου club, κάντε το τώρα εδώ.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.