ΣΤΙΛ SHOPPING

Τι ψώνισαν οι editors του jenny.gr αυτή την εβδομάδα


8 Οκτωβρίου 2016

20161007_091838.jpg
Φένη Μπένου, Beauty Editor

Αγαπώ αυτές τις τσάντες γιατί με τρόπο μαγικό με κάνουν να είμαι stylish κάθε μέρα, όλη μέρα, όπου κι αν χρειαστεί να βρεθώ. Κι επειδή όντως φεύγω από το σπίτι το πρωί και επιστρέφω το βράδυ, χρειάζομαι και αρκετό χώρο στις τσάντες μου για να μπορώ να έχω μαζί μου όλα όσα μπορεί να μου χρειαστούν. Και αυτές οι τσάντες είναι μεγάλες, χωρίς να είναι τεράστιες. Συν του ότι το χρώμα αυτό με ξετρελαίνει -το έχω και για μανικιούρ και για πεντικιούρ αυτές τις μέρες- και ότι για τους ρυθμούς και τα "βάρη" της πόλης, το σακίδιο είναι μία επιλογή που... σώζει ζωές. Για όλους αυτούς τους λόγους, αγόρασα για άλλη μία φορά μία FRNC Bag.

frnc-shopping

Iωάννα Μιχελάκου editor in chief

Χρόνια ψάχνω ένα παπούτσι που να είναι θηλυκό, το τακούνι να είναι ψηλό, αλλά όχι πολύ, σίγουρα πολύ σταθερό, να ταιριάζει με όλα, να είναι ανοιχτό, να είναι ξεκούραστο και το σημαντικότερο, να είναι δετό για να μπορώ να χορεύω με αυτό (σάλσα, είμαι φαν, μεγάλη ιστορία). ΑΛΛΑ, να μην μοιάζει με παπούτσι χορού και να μπορώ να το φοράω παντού. Η αναζήτηση είχε πάρει τροπή ιερού δισκοπότηρου, αφού κανένα δεν πληρούσε όλες τις προϋποθέσεις. Τα χορού είναι χάλια, τα κανονικά δεν είναι για πολλά πολλά. Για καλή μου τύχη τις ίδιες ανησυχίες είχε και η Χλόη Κορομηλά (εκείνη χορεύει τάνγκο), που όμως πείσμωσε και αποφάσισε να τα σχεδιάσει η ίδια, καθώς δεν έβρισκε. Και έκανε και τη μαγική κίνηση: ειδική αντικραδασμική σόλα και ειδική τεχνική στο τακούνι για να είναι σταθερό. Μόλις κατάφερα να αγοράσω ένα ζευγάρι από τα χειροποίητα παπούτσια της που τα ονόμασε Femme Fanatique και περιμένω πώς και πώς να φορέσω τα παπούτσια που και χορεύονται και περπατιούνται, παντού.

10352321_418802884934717_2766197327596194149_n

Τζουλιάννα Καρνέζη, διατροφολόγος

Για πολλούς, τους περισσότερους μάλλον, έχει έρθει το φθινόπωρο, αλλά όχι για εμένα. Δεν έχω αποδεχτεί ακόμα ότι θα πρέπει να κατεβάσω τις χοντρές μπλούζες και τα παλτό. Γι αυτό και αυτή την εβδομάδα, βγήκα για ψώνια. Τι πιο ωραίο να κάνεις βόλτα στα μαγαζιά και να περπατάς κάτω από τον ήλιο, γιατί μπορεί το καλοκαίρι να μας έχει χαιρετήσει, η ζέστη όμως καλά κρατεί, τουλάχιστον μέχρι τώρα. Έτσι λοιπόν έχοντας αυτή τη χαρούμενη διάθεση, αγόρασα κοσμήματα, πολύχρωμα κοσμήματα για να μου θυμίζουν θάλασσα και ήλιο. Εξάλλου ζούμε στην πιο ηλιόλουστη χώρα του κόσμου.

Κάθε φορά που αγοράζω ένα παιχνιδιάρικο κόσμημα, η διάθεση μου αλλάζει, ανεβαίνει στα ύψη και ανυπομονώ να το φορέσω. Με κάθε ευκαιρία βάζω χρώμα στη ζωή μου.

Μαρία Μεϊντάνη, fashion editor

Αν είστε πίστες αναγνώστριες θα γνωρίζετε μέχρι στιγμής πως, όσον αφορά το ντύσιμο, θα με έλεγε κανείς και λίγο περίεργη, αφού αν κάτι δεν ειναι σε λευκό, μαύρο ή γκρι, δύσκολα θα μπει στη ντουλάπα μου. Εκεί ομως που μου αρέσει να πειραματίζομαι, είναι τα αξεσουάρ, τα οποία λατρεύω. Όταν λοιπόν είδα τα συγκεκριμένα σκουλαρίκια, μπορω να πω ότι ήταν instant crush. Με ιδιαίτερο design και σε χρυσό χρώμα που δίνει το απαραίτητο glamour στην εμφάνισή μας, νομίζω ότι μόλις έκανα τη σωστή επιλογή για τα πιο λαμπερά looks της σεζόν.

skoularikia-maria

Κατερίνα Νάργκις Ατζάς, Deco editor

Αυτή την εβδομάδα ξέκλεψα λίγο χρόνο και επισκέφθηκα τα μαγαζιά της περιοχής μου, χωρίς βέβαια να έχω αποφασίσει για το αν θα αγοράσω φόρεμα ή μπλουζάκι με φούστα. Γενικά είμαι της άποψης ότι το ρούχο που θα επιλέξουμε, να μας κάνει να αισθανόμαστε όμορφα! Μετά από ώρα και συζητήσεις με τις εξυπηρετικές πωλήτριες, κατέληξα να αγοράσω ένα φόρεμα χωρίς μανίκια, με ωραίο γεωμετρικό pattern σε ζεστές αποχρώσεις και αντίστοιχη μικρή ζώνη που τονίζει όμορφα την μέση. Με το που το δοκίμασα, ένιωσα άνετη, όμορφη και στο λεπτό φαντάστηκα ότι θα το συνδυάσω με τα αγαπημένα μου μακριά σκουλαρίκια, τα γκρι μποτάκια, το μαύρο μου τσαντάκι… Και Voilà!

to-rouxo-moy-1

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.