ΣΤΙΛ SHOPPING

Τα ρολόγια που «απογειώνουν» τα φθινοπωρινά looks μας


MMEINTANI

20 Οκτωβρίου 2016

mainphoto-jenny-1.jpg

Υπάρχουν άνθρωποι που θεωρούν τα ρολόγια ως ένα απλό «εργαλείο» που εξυπηρετεί απλά πρακτικούς σκοπούς, υπάρχουν και εκείνοι που το ψάχνουν λίγο περισσότερο καθώς το αντιμετωπίζουν ως ένα σημαντικό αξεσουάρ.

Ομολογώ πως ανήκω στη δεύτερη κατηγορία, όπως φαντάζομαι και πολλές από εσάς. Γι αυτό και υποψιάζομαι πως θα αγαπήσετε τη νέα συλλογή Breeze για τη σεζόν Fall-Winter 2016/17 όσο κι εγώ! Η λαμπερή σειρά Star-Blazed από το Breeze με τα μοναδικά της σχέδια που, προσωπικά θα τα χαρακτήριζα ως “game changers”, θα κάνει τη μετάβαση στη σεζόν φθινόπωρο/χειμώνα τόσο μα τόσο πιο elegant.

 

picmonkey-collage

Κωδ. 710531.7 /Κωδ. 710531.8 / Κωδ. 710531.9

Τόσο με το μπρασελέ από μασίφ ατσάλι και γυαλιστερή επιμετάλλωση, όσο και  με τα ανάγλυφα σχέδια που χαρίζουν έξτρα όγκο και άποψη, η παρουσία τους γίνεται αισθητή από την πρώτη κιόλας ματιά.

610531_1

Κωδ. 610531.1

Προσωπική μου αγαπημένη λεπτομέρεια βέβαια, ως κορίτσι που αγαπά τη λάμψη, δεν είναι άλλη από τις ενδείξεις της ώρας στο καντράν, οι οποίες έχουν διακοσμηθεί με διπλή σειρά από εκθαμβωτικά κρύσταλλα, ενώ το περίτεχνο pattern που βρίσκεται στη βάση του καντράν βάζει την τελική πινελιά.

picmonkey-collage2

Κωδ. 210531.4 / Κωδ. 610531.3 / Κωδ. 210531.6

Καταλαβαίνετε λοιπόν κι εσείς πως πρόκειται για σχέδια τόσο καλά δουλεμένα αισθητικά που μπορούν κάλλιστα να καλύψουν την ανάγκη μας για κάποιο κόσμημα ανά πάσα ώρα και στιγμή.

Εσείς; Ποιο θα διαλέξετε;

www.breezewatches.com

https://www.facebook.com/breezewatches

https://www.instagram.com/breeze.watches

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.