ΣΤΙΛ SHOPPING

Τα hot κομμάτια που θα αγοράσουμε τώρα και θα κρατήσουμε για πάντα


MMEINTANI

25 Σεπτεμβρίου 2016

cover-1-1.jpg

Διότι μια ανανέωση προκειμένου να με βρει η σεζόν Fall/Winter έτοιμη στιλιστικά, είναι κάτι παραπάνω απαραίτητη, αν θέλω να λέγομαι fashion editor δηλαδή. Και μην κοιτάτε που εδώ εξετάζουμε μεθοδικά κάθε μα κάθε νέο trend που προκύπτει εκεί έξω, εγώ ξέρετε ότι αγαπώ τα κλασικά κομμάτια που αποτελούν βάση για εντυπωσιακά σύνολα, όσες σεζόν κι αν περάσουν. Ενδεικτικά, μία πρόχειρη shopping list μου θα μπορούσε να είναι αυτή:

  • Ένα "βαρύ" παλτό που θα με κρατήσει ζεστή και stylish όλο τον χειμώνα - και τον επόμενο και τον μεθεπόμενο...
  • Ένα κλασικό λευκό πουκάμισο που όπως όλοι ξέρουμε μπορεί να φορεθεί με τόσα διαφορετικά κομμάτια, δίνοντας άλλο αποτέλεσμα κάθε φορά.
  • Ένα ωραίο πλεκτό top που θα συνυδάζω τόσο με τα αγαπημένα μου skinny jeans όσο και με pencil φούστες για να είμαι η πιο κομψή στο γραφείο.

[gallery-707325]

Προσωπικά, ως άνθρωπος που λατρεύει το φθινόπωρο εξίσου με το shopping, δε νομίζω ότι θα μπορούσα να συνδυάσω καλύτερα αυτά τα δύο από το να κάνω μια βόλτα στο εκπτωτικό χωριό McArthur Glen. Αμέτρητα καταστήματα - με φοβερές προσφορές που δεν βρίσκεις αλλού, σε "δρομάκια" που έχουν αέρα εξωτερικού, είναι η δική μου αποσυμπίεση όταν θέλω να κάνω ένα city break και ταυτόχρονα να ανεφοδιάσω τη γκαρνταρόμπα μου.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε τα κομμάτια που έχω ήδη βάλει στη wishlist μου, προκειμένου να πάρετε ιδέες για τη δική σας shopping εξόρμηση και ανακάλυψε ακόμα περισσότερες προτάσεις εδώ.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.