ΣΤΙΛ SHOPPING

Με αυτές τις τσάντες θα βγάλουμε όλο το φθινόπωρο


MMEINTANI

20 Οκτωβρίου 2016

PicMonkey-Collage-31.jpg

Όλες μας την έχουμε αναζητήσει κάποια στιγμή της ζωής μας: εκείνη την τσάντα που και χωράει τα πάντα, καλύπτοντας μία χαοτική μέρα στη δουλειά, τη βόλτα, το ταξίδι ενώ ταυτόχρονα θα είναι και κομψότατη, χωρίς να θυμίζει... βαλίτσα.

Εμείς τουλάχιστον το κυνηγάμε πολύ αυτό, εξού και η αγάπη μας για τη fall/winter συλλογή των MAEV, ενός φρέσκου brand που από τα πρώτα κιόλας σχέδιά του μας κέρδισε με τον απλό και μοντέρνο σχεδιασμό που συνδυάζει στιλ και πρακτικότητα.

a_8481744-copy2

Η Μαρία Ευγενειάδου, η οποία υπογράφει τα MAEV, θέλησε να κάνει ακριβώς αυτό, να μας παρουσιάσει πώς μπορούμε να παραμένουμε classy, κρατώντας μια τσάντα που σε καμία περίπτωση δεν χωρά μόνο το κραγιόν και το κινητό μας αλλά ό,τι μπορεί να χρειαστούμε μέσα στη μέρα.

ma-05

Extra info: Θα τη βρείτε και σε αντρική εκδοχή, σε περίπτωση που θέλετε να κάνετε στον καλό σας ένα δώρο που θα αναβαθμίσει το στιλ του με μία κίνηση.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.