ΣΤΙΛ SHOPPING

Τι ψωνίσαμε την εβδομάδα που μας πέρασε


24 Οκτωβρίου 2016

lady22040.jpg

Τίνα Σβίγκου, Beauty Editor

Νομίζω αυτή την εβδομάδα έκανα τις πιο χρήσιμες φθινοπωρινές αγορές. Έπρεπε να πάω Λονδίνο για λίγες ημέρες, για να παρακολουθήσω ένα σεμινάριο αισθητικής και όπως καταλαβαίνετε δεν έχασα την ευκαιρία να επισκεφθώ το πολυκατάστημα, Harrods. Εκεί βρήκα την ιδανική agenda για το 2017. Το κλασσικό πράσινο χρώμα της, με τη χρυσή λεπτομέρεια στα φύλλα με ενθουσίασε και έτσι την έκανα δική μου. Στο ταμείο υπήρχαν διάφορα μπρελόκ, τα οποία πραγματικά σε ξεμυαλίζουν, τα πάντα βλέπετε εκεί μέσα είναι σε συγκεκριμένες θέσεις, για κάποιο λόγο. Έτσι λοιπόν υπέκυψα κι εγώ στο marketing trick τους και λίγο πριν πληρώσω, πρόσθεσα και τον κλασσικό αρκούδο για τα κλειδιά μου. Επιπλέον χρειαζόμουν ένα άρωμα για να με συνοδέψει αυτό το φθινόπωρο. To "Lady Million Prive" της Paco Rabanne ήταν αυτό που έψαχνα. Λουλουδένιο και σαγηνευτικό, ακριβώς ό,τι ζητούσα για αυτό το φθινόπωρο. Αξίζει να το μυρίσετε, θα το ερωτευτείτε! Ποιο είναι. Μα δείτε τη φωτογραφία από πάνω!

Νίκη Χάγια, Αρχισυντάκτρια

Για χάρη του έχω χάσει δύο λεωφορεία και ένα τρόλεϊ. Ένα Α7, ένα 550 και ένα 18. Μία που ρούφαγα τις λέξεις και μία που περνούσαν τα μέσα μπροστά από τα μάτια μου με διαφορά μερικών λεπτών το καθένα. Ο Jorn Lier Horst μου πήρε το μυαλό με το βιβλίο του "Έγκλημα στα Φιορδ". Κάθε κεφάλαιο του και μία αποκάλυψη και ο νους μου να μην μπορεί να ξεκολλήσει από την υπόθεση. Άσε που κάθε φορά που το άνοιγα μπορεί έξω να είχε ντάλα ήλιο, αλλά εγώ ένιωθα μια υγρασία και μια συννεφιά να με αγκαλιάζει. Τόσο πολύ με είχε βάλει ο Νορβηγός συγγραφέας στα λημέρια του. Και πού να σας πω και την υπόθεση: φόνοι, ληστείες. βία και ψόφια πουλιά να πέφτουν από τον ουρανό. Σας έπεισα να το διαβάσετε; Θα το βρείτε στα Public από τις εκδόσεις "διόπτρα".

Κατερίνα Ατζάς, Deco Editor

Αυτό που επιθυμώ τον τελευταίο καιρό, όταν ετοιμάζομαι να βγω βόλτα, είναι να έχω επάνω μου τα απολύτως απαραίτητα. Τι εννοώ; Δηλαδή, από την στιγμή που βγαίνω για να χαλαρώσω, θέλω να κουβαλάω μια τσάντα, μικρή σε μέγεθος αλλά ευέλικτη στον χώρο, που να ταιριάζει με τα περισσότερα ρούχα μου και παράλληλα να είναι κομψή και να φοριέται all day. Την ιδέα αυτή, την είχα αποθηκεύσει στο πίσω μέρος του μυαλού μου και περίμενα πως και πως, να βρω το ιδανικό τσαντάκι που θα με εξυπηρετούσε. Μια βόλτα στα H&M ήταν αρκετή, καθώς για άλλο πήγαινα και άλλο βρήκα. Εκεί με περίμενε το stylish τσαντάκι, διπλής όψης, από την μία σουέτ και η άλλη δέρμα, σε μαύρη απόχρωση, με χρυσές μεταλλικές λεπτομέρειες, ευρύχωρο, για να χωράει τα απαραίτητα και το πιο σημαντικό value for money. Όπως καταλαβαίνετε έγινε το αγαπημένο μου fashion item!

Μαρία Μεϊντάνη, Fashion Editor

w17t1314green-4

Δεν γίνεται να σας μιλάω για τα must-have πανωφόρια της εποχής και εγώ να μην εφοδιάζω αναλόγως τη γκαρνταρόμπα μου. Αφήστε που φέτος είπα να φανώ λίγο πιο τολμηρή και να επιλέξω κάτι πιο εμβληματικό, από τα κλασικά trenchcoats ή cardigans. Αυτή λοιπόν η πλεκτή ζακέτα με fringes από το brand My Tiffany (μπορείτε να τη βρείτε με ένα κλικ στο wyoustores.com), δεν ακολουθεί απλά το πιο hot trend που είναι τα κρόσια αλλά είναι και ό,τι πρέπει για να με κρατάει ζεστή αυτή τη μεταβατική περίοδο.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.