ΣΤΙΛ SHOPPING

3 τυχερές αναγνώστριες του Jenny.gr έζησαν μαζί μας μία ανεπανάληπτη εμπειρία shopping


ΕΛΕΝΑ ΠΑΠΑΣΤΑΥΡΟΥ

27 Οκτωβρίου 2016

Ήταν ένα χαλαρό απόγευμα όταν συνάντησα τις τρεις καινούριες μου φίλες! Και οι τρεις πολύ τυχερές όχι γιατί έγιναν φίλες μου αλλά γιατί κέρδισαν ένα μαγικό διαγωνισμό που διοργάνωσε το Jenny.gr σε συνεργασία με τα Marks & Spencer. Το αγαπημένο βρετανικό brand ανέλαβε να χαρίσει ένα μοναδικό δώρο σε τρεις αναγνώστριες και συγκεκριμένα στην Αφροδίτη Στεφοπούλου, στην Ιωάννα Γκιόκα και στη Χριστίνα Μαντά.

Το δώρο ήταν να ζήσουν την εμπειρία του personal shopping με τη δική μου ματιά, να φωτογραφηθούν δοκιμάζοντας αμέτρητα ρούχα σαν επαγγελματίες μοντέλα (είναι και κούκλες εξάλλου) και στο τέλος να πάρουν και δώρο το αγαπημένο τους. Ε, δεν το λες και εύκολο καθώς τα Marks & Spencer φημίζονται για την ποικιλία στους ομολογουμένως πολλούς ορόφους τους.

Ξεκινήσαμε απλά στο ισόγειο με τζιν και πλεκτά και όσο ανεβαίναμε, να τα suede και τα βελούδινα, τα δερμάτινα και τα κοτλέ. Πάντα μέσα στις διεθνείς τάσεις η εταιρεία πρόσφερε στα τυχερά κορίτσια τη δυνατότητα να δοκιμάσουν statement κομμάτια που αντανακλούν τα trends της σεζόν και με εμένα στο πλάι τους να βρει η καθεμία το στιλ που της ταιριάζει.

Η Αφροδίτη προτιμά το office look, καθώς την εξυπηρετεί και στη δουλειά της, επέλεξε όμως - ανάμεσα σε πολλά ρούχα - ένα μίντι, απόλυτα θηλυκό, φόρεμα που φοριέται από το πρωί ως το βράδυ αλλάζοντας αξεσουάρ.

Η επιλογή!

Η Ιωάννα εκπέμπει πολυτέλεια κι έτσι επέλεξε ένα σεμιζιέ φόρεμα με σατινέ απαλή υφή. Φυσικά και δοκίμασε πρώτα κάποια άλλα masterpieces!

Η επιλογή!

Ενώ, η Χριστίνα, αφού έκανε και εκείνη το απαραίτητο search, αποφάσισε πως είναι αρκετά ροκ και cool και επέλεξε τη δερμάτινη φούστα.

Η επιλογή!

Και οι τρεις τόσο διαφορετικές μα και τόσο υπέροχες. Και να σας πω, πέρασα κι εγώ υπέροχα μαζί τους. Γελάσαμε, κάπου λίγο τραγουδήσαμε, ρίξαμε κι ένα χορό εκεί πάνω στην πόζα που χαρίζαμε στην Ιφιγένεια, τη φωτογράφο! Γιατί το shopping θέλουμε πάντα να είναι μια ευχάριστη εμπειρία και, ειδικά στα Marks & Spencer, όλο αυτό γίνεται ακόμα πιο fun.

Xxx.
Φωτογραφίες: Ιφιγένεια Φιλοπούλου

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.