ΣΤΙΛ SHOPPING

Τι ψώνισαν οι editors του jenny.gr αυτή την εβδομάδα νο4


30 Οκτωβρίου 2016

Τίνα Σβίγκου, Beauty Editor

Σε οποιοδήποτε video και αν παρακολουθούσα, τα έβλεπα παντού. Τα oval brushes έχουν αντικαταστήσει σχεδόν όλα τα πινέλα ματιών αλλά και τα σφουγγαράκια για makeup των beauty bloggers. Όπως καταλαβαίνετε, δεν αντιστάθηκα. Μπήκα online, τα εντόπισα γράφοντας απλά στο google τις λέξεις "oval brushes" και έκανα την αγορά μου, αφού πρώτα διάβασα reviews.

Έχω να σας πω ότι είχαν απόλυτο δίκιο όλες οι bloggers, fashionistas. Τα oval brushes απλώνουν τέλεια τη σκιά στο κινητό βλέφαρο, κάνουν φοβερό σβήσιμο και εφαρμόζουν άψογα το foundation στο πρόσωπο. Επιπλέον δε χρειάζεται να λερώνω τα χέρια μου με makeup, απλώνω κατευθείαν το προϊόν στο oval πινέλο και στη συνέχεια το τοποθετώ στο πρόσωπό μου, κάνοντας κυκλικές κινήσεις. Αξίζει να σας αναφέρω ότι στο χθεσινό μου makeup έριξα στο πινέλο και μερικές σταγόνες highlighter μαζί με το foundation. Η βάση βγήκε φοβερή, λαμπερή και φυσική. Πραγματικά τα έχω λατρέψει, σας συνιστώ να είναι η επόμενη αγορά σας! Κατερίνα-Ναργκίς Ατζάς, Deco Editor

Και φέτος τα γεωμετρικά σχέδια είναι στην μόδα και αυτό που ήθελα να αποκτήσω είναι ένα γεωμετρικό αξεσουάρ το οποίο θα φοριέται από το πρωί μέχρι το βράδυ και θα δείχνει αρκετά εντυπωσιακό. Δεν χρειάστηκε πολύ ψάξιμο, απλά μια γρήγορη ματιά στο jyou.gr για να βρω το τρισδιάστατο κόσμημα για το λαιμό της Κατερίνας Χατζηπετράκη που λάτρεψα αμέσως. Ο χρυσός κρεμαστός κύβος, δίνει μια minimal αισθητική που την ερωτεύτηκα στο λεπτό και μπορεί να συνδυαστεί με όλα μου τα ρούχα. Μπορώ πια να φοράω ένα stylish κόσμημα που θα αναδεικνύει τις casual μπλούζες μου και τα φορέματα μου, και θα με κάνει να νιώθω όμορφη και κομψή από το γραφείο μέχρι την βραδινή μου έξοδο.

Νίκη Χάγια, Αρχισυντάκτρια

"Baby it's cold outside" σιγοτραγουδώ και ανυπομονώ να έρθει ο λίγο πιο βαρύς χειμώνας για να φορέσω αυτό το τέλειο πουλοβεράκι από φίνο μαλλί, που αγόρασα από το πρώτο κατάστημα Falconeri, που άνοιξε στην Αθήνα.

Βεβαίως και πετάχτηκα μέχρι το Golden Hall για να θαυμάσω από κοντά τα εξαιρετικά items αυτού του ιταλικού brand, το οποίο και έχει δυνατή παράδοση στην παραγωγή πλεκτών και ενδυμάτων από κασμίρ για γυναίκες και άντρες. Εντάξει, εγώ θα σας είμαι ειλικρινής. Θαύμασα μονάχα τα γυναικεία. Ουπς. Και ναι, αγόρασα που λέτε αυτό το κασμιρένιο πουλόβερ με τα μπλινγκ μπλινγκ στο V, έτσι ώστε ακόμα και αν το φορέσω με την πιο απλή μαύρη φούστα ή με ένα boyfriend jean, να είμαι τόσο έτοιμη όσο χρειάζεται για ένα ποτό μετά τη δουλειά. Μα δεν είναι τέλειο;

H ωραιότερη βιτρίνα που είδαμε:

Πέσαμε πάνω της καθώς περπατάγαμε στους δρόμους της Βενετίας και νομίζαμε ότι ξάφνου ζούμε μέσα σε ένα όνειρο. Η βιτρίνα του οίκου Gucci στην Piazza San Marco 258 ήταν πραγματικά ένα ποίημα. Δεν είχαμε λόγια, η ανάσα μας για λίγα δευτερόλεπτα έσβησε και μόνο μία πρόταση μας ήρθε στο μυαλό: "Alessandro Michele είσαι ένα δώρο στην ανθρωπότητα".

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.