ΣΤΙΛ SHOPPING

Τώρα βρίσκουμε το ιδανικό σουτιέν πιο εύκολα από ποτέ


MMEINTANI

21 Νοεμβρίου 2016

cover18963.jpg

Για τον φετινό χειμώνα λοιπόν, η Triumph εγκαινιάζει την αποκλειστική της συνεργασία με την international blogger Leonie Hanne, για να κάνουν τη σεζόν Fall/winter ’16-’17 ακόμα πιο άνετη, sexy και stylish.

Τα αισθησιακά σχέδια της νέας collection, προσπαθούν να εμπνεύσουν όλες τις γυναίκες να βρουν εκείνο το εσώρουχο που θα τους παρέχει άνεση, στήριξη και θα ενισχύει την αυτοπεποίθησή τους και η Leonie μοιάζει ιδανική «πρέσβειρα» της συγκεκριμένης κίνησης, αφού το πάθος της για το styling, τη μόδα και τα ταξίδια την κάνουν το απόλυτο κορίτσι του σήμερα, που ξέρει τι θέλει και τι χρειάζεται από ένα ζευγάρι εσώρουχα.

Μέσα από το προσωπικό της blog, το Ooh Couture, η ίδια δοκίμασε και πρότεινε τα αγαπημένα της εσώρουχα από τη συλλογή Triumph A/W16, φωτογραφημένα στο μυστικιστικό και μαγευτικό Λονδίνο. Μοιράστηκε με τους followers της κάποιες ιδιαίτερες στιγμές της και πρότεινε τον «ιδανικό» παρτενέρ για κάθε περίσταση. Από το best seller της σεζόν Amourette 300 με την καινοτομία Magic Wire έως τη νέα καινοτόμο σειρά Magic Boost.

“Ήθελα η φωτογράφηση του Ooh Couture με την Triumph, να προβάλλει τα βασικά στοιχεία της προσωπικότητας και του τρόπου ζωής μου. Αγαπώ τη θηλυκότητα και την απαλότητα και αυτά τα δύο μεταφράζονται με πολλούς διαφορετικούς τρόπους μέσα στην καθημερινότητά μας. Δύο από αυτούς είναι το Amourette 300 και το Magic Boost.”

Μέσα από τη συνεργασία αυτή, η Leonie δίνει style tips για κάθε γυναίκα, συνδυασμένα πάντα με την τέλεια εφαρμογή ενός σουτιέν Triumph.

Η εφαρμογή είναι το παν

Για μένα τα εσώρουχα είναι κάτι πολύ προσωπικό και ιδιαίτερο. Η Triumph φημίζεται για την κομψότητα, τη θηλυκότητα, τη στήριξη και την άνεση των εσωρούχων της. Επιλέγοντας εσώρουχα που αναδεικνύουν το σώμα, ενισχύεται η αυτοπεποίθησή μας. Μην υποτιμάτε τη δύναμη ενός εσωρούχου με τέλεια εφαρμογή.

Πες μας το απόλυτο στιλιστικό tip που εφαρμόζεις πάντα.

Έχω πολλά! Τα εσώρουχα με τέλεια εφαρμογή είναι το κλειδί για να νιώθει κανείς αυτοπεποίθηση και μπορούν να κάνουν τη διαφορά. Λατρεύω τις μπότες που είναι πάνω από το γόνατο, μου αρέσει να τις συνδυάζω με κομμάτια που δεν είναι πολύ σέξι, αλλά δημιουργούν αντίθεση, όπως τα φαρδιά πουλόβερ, και να βάζω και ένα πιο θηλυκό στοιχείο, όπως ένα σουτιέν από δαντέλα, σαν το Amourette 300. Για πιο βραδινά looks θα έλεγα πως δεν πρέπει να φοβάστε να πειραματιστείτε με το μήκος του φορέματός σας. Το Triumph Magic Boost σε μαύρο ας πούμε, ταιριάζει τέλεια με ένα μακρύ φόρεμα.

Ποια είναι η αγαπημένη σου τάση γι’ αυτή τη σεζόν;

Βελούδο, βελούδο, βελούδο! Φορέματα, παπούτσια, παντελόνια, tops. Μου άρεσε πολύ το πως χρησιμοποιήθηκε το βελούδο στην πασαρέλα και το να φορέσεις βελούδο είναι μια μικρή πρόκληση. Όταν έκανα τη φωτογράφιση για το project Ohh Couture Triumph A/W16, διαπίστωσα ότι αυτό το τέλειο ψηλόμεσο εσώρουχο, το Magic Boost highwaist panty, είναι ιδανικό για να σμιλεύει το σώμα και να το φοράω κάτω από τα βελούδινα ρούχα μου.

Εσύ βρήκες το ένα και μοναδικό; Ποιο είναι το αγαπημένο σου σχέδιο από τα Triumph;

Ναι το βρήκα και πάλι! Και στο παρελθόν είχα συνεργαστεί με το brand και το αγαπώ. Τα εσώρουχα είναι κάτι πολύ προσωπικό, κάτι ιδιαίτερο που φοράς για τον εαυτό σου, γι ‘αυτό είναι σημαντικό να σου αρέσουν πολύ και αυτός είναι και ο λόγος που μένω πιστή στο brand και στο σχέδιο που θα βρω και μου ταιριάζει.

Μόλις είδα τη συλλογή γι’ αυτή τη σεζόν ήθελα να τη μοιραστώ με τους fans μου. Τα αγαπημένα μου είναι τα Amourette 300 στη μπλε απόχρωση και στις πιο απαλές dusty αποχρώσεις. Νιώθω πολύ θηλυκή φορώντας τα.

Η έκπληξη ήταν βέβαια το ότι ερωτεύτηκα κυριολεκτικά τα Magic Boost, ιδιαίτερα το γκρι Lift-up και το κόκκινο Enchanted Magic Boost Push-up. Δε συνηθίζω να φοράω shapewear που τονίζει το στήθος μου γιατί έχω έτσι κι αλλιώς έντονη καμπύλη, αυτό όμως με έκανε να νιώθω και να φαίνομαι υπέροχη.

Ανακαλύψτε τη νέα Online εφαρμογή της Triumph Το «Δες το - Πίστεψέ το». Σας επιτρέπει να δείτε πώς σας εφαρμόζουν τα αγαπημένα σας σουτιέν και πώς δείχνουν κάτω από τα ρούχα σας! Επισκεφτείτε το παρακάτω link

http://findtheone.triumph.com/el_GR/seeitbelieveit

[gallery-715792]

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.