ΣΤΙΛ SHOPPING

Τι ψώνισαν οι editors του jenny.gr αυτή την εβδομάδα vol 8


4 Δεκεμβρίου 2016

123456.jpg

Πάταγο σου λέει έχουν κάνει αυτά τα πατίνια σε πωλήσεις στην Αμερική! Και μάλιστα δεν χρειάστηκα καν να πάω στο κατάστημα, αφού το παρήγγειλα και online. Αν με ρωτάτε τώρα γιατί επέλεξα αυτό το δώρο, είναι γιατί ως οικογένεια στηρίζουμε την κοινοτητα των skaters και ένας εκολλαπτόμενος skater είναι και ο βαφτισιμιός μου.

Νίκη Χάγια

Την εβδομάδα που μας πέρασε βγήκα βόλτα στα μαγαζιά με σκοπό να αγοράσω κάτι για τις γιορτές, ένα ρούχο ή ένα κόσμημα, όμως βρέθηκα στο βιβλιοπωλείο. Βρέθηκα στα ράφια με τα βιβλία, μπροστά σε ένα συγκεκριμένο βιβλίο: «Τα σταφύλια της οργής» του Τζον Στάινμπεκ. Ένα αριστούργημα που έχει γίνει και ταινία και που φυσικά γνώριζα την ύπαρξη του, αλλά δεν είχε πέσει ποτέ στα χέρια μου.

«Οι δύο είναι καλύτεροι από έναν, γιατί η εργασία τους αποδίδει περισσότερο. Αν ο ένας πέσει θα τον σηκώσει ο άλλος. Αλίμονο όμως σε εκείνον που είναι μόνος του, αν πέσει δεν υπάρχει άλλος να τον σηκώσει. Ο ένας εύκολα κατανικιέται, οι δυο αντιστέκονται, οι τρεις ακόμα καλύτερα. Γιατί όπως λένε το τριπλό σχοινί δεν κόβεται εύκολα» . Αυτές ήταν οι πρώτες φράσεις που διάβασα όταν άνοιξα το βιβλίο και ευθύς αμέσως σκέφτηκα ότι πρέπει να το αγοράσω και να το διαβάσω. Και έτσι έκανα και έτσι πρέπει να κάνετε όσοι ακόμα δεν έχετε διαβάσει το διαχρονικό βιβλίο του Στάινμπεκ.

Τζουλιάννα Καρνέζη

Άπαξ και μπω σε Χριστουγεννιάτικο κλίμα, μετά δεν μπορεί να με σταματήσει κανείς. Από τη διακόσμηση γύρω μου μέχρι το ντύσιμό μου, όλα αρχίζουν να "φωνάζουν" Χριστούγεννα από πολύ νωρίς. Δεν θα μπορούσε λοιπόν να γλιτώσει ούτε η shopping list μου, η οποία ανάμεσα σε άλλα, εμπλουτίστηκε και με ένα super γιορτινό κομμάτι που θα φορεθεί πολύ από πλευράς μου, να είστε σίγουρες. Το συγκεκριμένο choker από τη Χριστουγεννιάτικη συλλογή των Marks & Spencer είναι όσο chic και όσο glamorous πρέπει για να απογειώσει τα γιορτινά μου βραδινά σύνολα αλλά για να βάλει και μια λαμπερή πινελιά ακόμα και τις πιο πρωινές ώρες.

Μαρία Μεϊντάνη

Μπήκε ο Δεκέμβριος, όλα γύρω μου γιορτινά και είπα να κάνω μια έρευνα αγοράς για να δω ποιο shiny αντικείμενο θα λάβει θέση στο sweet home μου. Μπορεί να μ’αρέσει η minimal διακόσμηση αλλά τα Χριστούγεννα θέλουν glamour, χρώμα και όχι λιτότητα. Σε ένα από τα καταστήματα που μπήκα, το μάτι μου έπεσε απευθείας σε αυτή την γυάλινη κλεψύδρα με τις χρυσές βάσεις! Την αγόρασα και αμέσως, την έβαλα στο coffee table του καθιστικού και όποτε οι καλεσμένοι μου την βλέπουν ξετρελαίνονται, καθώς είναι και ένα αντικείμενο που χαρίζει λάμψη στην διακόσμηση του σπιτιού και λειτουργεί και σαν ένα παιχνίδι.

Κατερίνα-Ναργκίς Ατζάς.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.