ΣΤΙΛ SHOPPING

Τα εσώρουχα που θέλουν να μας απαλλάξουν από το stress


15 Δεκεμβρίου 2016

slimming-collection-1-size.jpg

Όλες μας δεν κάνουμε τις παραπάνω σκέψεις; Ή τουλάχιστον, οι περισσότερες. Πάντα λοιπόν είμαστε ιδιαίτερα ανοιχτές σε εταιρίες και προϊόντα που στοχεύουν στο να μας απαλλάξουν από τα παραπάνω «βάσανα», κάτι που προσωπικά κατάφερα χάρη στην Pompea. Η ιταλική μάρκα που μπορούμε πλέον να βρούμε και στη χώρα μας (χάρη στην γνωστή και 100% Ελληνική εταιρεία IDER) είναι η απάντηση στην ανάγκη μας για προϊόντα που ακολουθούν τη μόδα του σήμερα και ταυτόχρονα μας κάνουν να νιώθουμε στα καλύτερά μας.

Με βασικό άξονα το γενικότερο well being, η Pompea μας προτείνει τόσο καλσόν όσο και εσώρουχα με υπέροχη κατασκευή και ποιότητα αλλά και εξαιρετική σχέση ποιότητας-τιµής. Εκτός από τη Basic Collection, που καλύπτει όλες τις βασικές μας ανάγκες, έχουμε ενθουσιαστεί ιδιαίτερα με τη σειρά Happy Body System (μόνο και μόνο το όνομα μας βάζει ήδη στο κλίμα), με προϊόντα που καλύπτουν εξειδικευµένες ανάγκες. Σκεφτείτε απλώς καλσόν που μας χαρίζουν μια αίσθηση μασάζ, βοηθούν στην εξάλειψη της κυτταρίτιδας και δημιουργούν shaping effect, κάτι που αυτόματα σημαίνει μια σιλουέτα που δείχνει πιο κομψή από ποτέ. Αφήστε που είναι και η λύση στο αιώνιο πρόβλημα των εσωρούχων που διαγράφονται κάτω από τα ρούχα μας, αφού έχουν σχεδιαστεί χωρίς ραφές, κάτι που προσφέρει και τέλεια εφαρμογή.

Φυσικά, η συγκεκριμένη καινοτομία δεν μένει μόνο στα εσώρουχα αλλά επεκτείνεται και στο πιο βασικό κομμάτι των looks μας, με τα Leg Jeans, κολάν δηλαδή που µιµούνται το εφέ του τζιν χωρίς όμως ραφές. Φαντάζεστε κάτι πιο ιδανικό;

Όλα αυτά μπορείτε λοιπόν να τα βρείτε σε επιλεγμένα καταστήματα αλλά και σε μεγάλη αλυσίδα σούπερ μάρκετ, καθώς και online από το e-shop της IDER, κάτι που κάνει τη διαδικασία ακόμα πιο εύκολη (θυμηθείτε άλλωστε, η όλη λογική είναι "no stress").

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.