ΣΤΙΛ SHOPPING

Σε μία βόλτα έφτιαξα την πιο stylish christmas list


MMEINTANI

21 Δεκεμβρίου 2016

streetstyle-lilly-ingenhoven-metallic-skirt-clea-3.jpg

Αυτό λοιπόν μπορεί να μας δίνει μια σχετική κατεύθυνση για το προς τα πού θα κινηθούμε, παρ' όλα αυτά παραμένει και πάλι μια πρόκληση προκειμένου να βρούμε εκείνο το ζευγάρι που και εντυπωσιακό θα είναι και θα φορεθεί αρκετές φορές και θα κλέψει όλες τις εντυπώσεις. Κάτι που μπορώ να πω ότι το κατάφερα μπαίνοντας απλά σε ένα κατάστημα Nak shoes.

Με μεγάλη ποικιλία σε σχέδια και χρώματα, νομίζω έκανα την καλύτερη επιλογή που μπορούσα για τις τρεις πιο στενές μου φίλες, ανάλογα με το στιλ της καθεμίας. Δείτε παρακάτω τι επέλεξα καθώς και μία εναλλακτική για το κάθε είδος και είμαι σίγουρη ότι θα βρείτε και εσείς κάτι που οι φίλες σας (ή και εσείς οι ίδιες) θα λατρέψουν. 

Για εκείνη που αγαπάει τα parties

Ένα ζευγάρι γόβες διακοσμημένες με glitter, οι οποίες "φωνάζουν" Χριστούγεννα και τις ερωτεύτηκα με την πρώτη ματιά. 

 

Αλλά αν ψάχνετε κάτι για εκείνη τη φίλη που αγαπά ακόμα περισσότερο να κλέβει τις εντυπώσεις, νομίζω ότι αυτά τα ψηλοτάκουνα με τη διπλή μπαρέτα θα γίνουν η απόλυτη επιλογή για τα party shoes της σεζόν. 

Για την casual chic

Γι' αυτό και επέλεξα μια υπέροχη εκδοχή της κλασικής γόβας, που συνδυάζει μάλιστα και δύο μεγάλες τάσεις: το βελούδο και τα block heels. Ιδανική επιλογή για να βάλει λίγο stylish ύφος σε κάθε office look αλλά και στα βραδινά μας σύνολα. 

Αλλά και η all time classic μαύρη γόβα δεν γίνεται να λείπει ποτέ από καμία wishlist, αφού μπορεί να φορεθεί με τόσους διαφορετικούς τρόπους, από το πρωί μέχρι το βράδυ. 

Για την λάτρη των αξεσουάρ

Μια top handle τσάντα σε έντονο χρώμα νομίζω θα γίνει η τέλεια εναλλακτική στα κλασικά clutches. 

Ένα από τα πιο απαραίτητα αξεσουάρ, το backpack, είναι απαραίτητο για την καθημερινότητα γι' αυτό και αξίζει να επενδύσουμε σε μια updated εκδοχή, όπως ένα σχέδιο σε metallic τόνο

Και κάπως έτσι, το άγχος για το τι θα δωρίσω στις πιο fashionable φίλες μου έλαβε τέλος - νομίζω κάποια από αυτά βέβαια θα μπουν και στη δική μου συλλογή για φέτος.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.