ΣΤΙΛ SHOPPING

Τα κομμάτια που θέλουμε να αποκτήσουμε τώρα στις εκπτώσεις


MMEINTANI

8 Ιανουαρίου 2017

abaca-535937-020.jpg

Είναι μια καλή ευκαιρία λοιπόν για να ανανεώσουμε τη ντουλάπα μας και να προμηθευτούμε όλα τα απαραίτητα για να βγάλουμε τη σεζόν με στιλ.

Ένα γούνινο item

Πάντα faux, η γούνα είναι το κατεξοχήν χειμωνιάτικο υλικό που πάντα θα δίνει μια πιο elegant νότα στις εμφανίσεις μας. Σε μικρότερες ή μεγαλύτερες δόσεις, εσείς το αποφασίζετε, θα αναβαθμίσει οποιοδήποτε σύνολο και θα σας κρατήσει ζεστές και πολύ updated.

Shopping guide: Γούνινα αξεσουάρ για τα πιο updated σύνολα

Ένα εντυπωσιακό παλτό

Καλά τα bomber jackets και τα puffed μπουφάν αλλά η αλήθεια είναι ότι τίποτα δεν μας προστατεύει από το κρύο και δεν δίνει το ίδιο στιλ με ένα μακρύ πανωφόρι. Αφιερώστε λίγο χρόνο και βρείτε το σωστό, που θα ταιριάξει με τις ανάγκες της καθημερινότητάς σας και θα μπορεί να φορεθεί με πολλά διαφορετικά σύνολα ώστε να το αξιοποιήσετε στο έπακρο.

Αυτό το ρούχο αγοράζουν όλες οι Γαλλίδες τώρα

Οτιδήποτε από βελούδο

Συνεχίζει να είναι μεγάλη τάση και φέτος αφού δεν έχει "καεί" ακόμα, γι' αυτό και αξίζει να υπα΄ρχει στη ντουλάπα σας. Είτε πρόκειται για ένα αριστοκρατικό φόρεμα από βελούδο, είτε για ένα κομψό velvet jacket, μην το προσπεράσετε.

Shopping guide: 10 βελούδινα κομμάτια που θα αγαπήσετε

Ένα cozy πουλόβερ

Εκτός του ότι πρόκειται για το αγαπημένο item της απόλυτης Alexa Chung, ένα πουλόβερ είναι και η πιο χουχουλιάρικη επιλογή για τους κρύους μήνες που διανύουμε. Βρείτε λοιπόν 1-2 ιδανικά για το στιλ και την καθημερινότητά σας και το σίγουρο είναι ότι θα βαρεθείτε να τα φοράτε.

Πώς θα φορέσουμε το πουλόβερ που λατρεύει η Alexa Chung

Ένα ζευγάρι booties

Αφήστε για λίγο στην άκρη τα δύσκολα ψηλοτάκουνα και επενδύστε σε ένα ζευγάρι μποτάκια με άνετο τακούνι, που θα τα κάνει ιδανική επιλογή για κάθε ώρα της ημέρας. Αν θέλετε, μπορείτε να ακολουθήσετε το πιο hot φετινό trend, που θέλει τα τακούνια να έχουν ένα ενδιαφέρον twist, που τα κάνει να δείχνουν λίγο πιο μοναδικά.

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.