ΣΤΙΛ SHOPPING

Τα εσώρουχα AERIE θα αναδείξουν το στιλ μας την Ημέρα της Γυναίκας


MMEINTANI

7 Μαρτίου 2017

mikuta-hunkemoller-1.jpg

Και αυτό δεν έχει να κάνει απαραίτητα με το αν θα τα δεί και... κάποιος άλλος αλλά με το ότι η σωστή στήριξη, τα sexy υφάσματα και οι θηλυκές γραμμές μας κάνουν να νιώθουμε ότι μπορούμε να κατακτήσουμε τον κόσμο - κι ας ξέρουμε μόνο εμείς τι φοράμε κάτω από τα ρούχα μας.

Με αφορμή λοιπόν την αυριανή μέρα που όλες οι γυναίκες έχουμε την τιμητική μας, νομίζω δεν υπάρχει καλύτερο δώρο που μπορούμε να κάνουμε στον εαυτό μας από το να δώσουμε έναν αέρα ανανέωσης στη συλλογή με τα εσώρουχά μας. Προσωπικά θα με βρείτε να διαλέγω ανάμεσα στην τεράστια ποικιλία της σειράς AERIE που μπορεί κανείς να βρεί στο κατάστημα American Eagle στην Ερμού 22 - να ξέρετε ότι αύριο θα τα βρείτε και με 30% έκπτωση, λόγω ημέρας ενώ θα μπορείτε να αποκτήσετε 5 undies μαζί στην τιμή των 25 ευρώ). Και επειδή νομίζω ότι θα τα αγαπήσετε και εσείς, παρακάτω σας έχω ξεχωρίσει μερικές επιλογές που μπορείτε να κάνετε, πάντα ανάλογα με το στιλ και τον τύπο σας.

Για εσάς που νιώθετε sexy σε κάθε βήμα

Έντονο ντεκολτέ, αισθησιακό μαύρο χρώμα αλλά και πιο θηλυκό dusty pink και sexy κοψίματα στο κάτω μέρος είναι οι πιο σαγηνευτικές επιλογές που μπορείτε να κάνετε για να γοητεύσετε.

Για όσες κρύβετε ένα κορίτσι μέσα σας

Το girly στοιχείο είναι ένα από τα αγαπημένα μας, όταν πρόκειται για εσώρουχα, αφού μας φτιάχνει τη διάθεση και μόνο που τα κοιτάμε.

Για τις ρομαντικές ψυχές

Αποχρώσεις σε απαλό ροζ και γαλάζιο και λεπτομέρειες από δαντέλα μας δίνουν το πιο ωραίο romantic chic στοιχείο που όλες αναζητάμε όταν θέλουμε να βγάλουμε τη γυναίκα από μέσα μας.

Για τα κορίτσια που αγαπάνε την περιπέτεια

Σε πιο αθλητική γραμμή και έντονες αποχρώσεις και μοτίβα που μας φτιάχνουν τη διάθεση, είναι ιδανικά για όσες από εμάς αγαπάμε το πιο casual και αθλητικό στιλ.

Τι λέτε λοιπόν, μήπως αύριο να δώσουμε όλες ραντεβού στο κατάστημα American Eagle στην Ερμού 22 για την πιο θηλυκή και sexy εξόρμηση shopping;

Facebook: American Eagle Outfiters

#AERIEREALGR #TheRealYouIsSexy

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.