ΣΤΙΛ SHOPPING

Shopping guide: 7 items στο απόλυτο χρώμα της άνοιξης


MMEINTANI

4 Μαρτίου 2017

abaca-584395-020.jpg

Όχι άδικα, αν σκεφτεί κανείς ότι είναι ένα παρεξηγημένο χρώμα που όμως αν συνδυαστεί καταλλήλως μπορεί να μας χαρίσει μερικά από τα πιο vibrant και ζωντανά σύνολα.

Με τα κορίτσια του street style να το λατρεύουν αλλά και με τα περισσότερα brands να το έχουν συμπεριλάβει στις κολεξιόν τους για την Άνοιξη και το Καλοκαίρι του 2017 (Hermès και Topshop Unique είναι μόνο δύο από αυτά) μιλάμε σίγουρα για ένα δυνατό trend που φοριέται και θα συνεχίσει να φοριέται όλο τον χρόνο.

[gallery-716375]

Αυτός είναι και ο λόγος που προτείνω να αρχίσετε να το εντάσσετε και στις δικές σας εμφανίσεις, αν δεν το έχετε κάνει ήδη. Σε αυτή την περίπτωση, μπορείτε να ξεκινήσετε βάζοντας μικρές δόσεις από hot pink αποχρώσεις στο στιλ σας, μέσα από μεμονωμένα αξεσουάρ ή κομμάτια στην απόχρωση αυτή, τα οποία είναι αρκετά για να δημιουργήσουν το απαραίτητο statement χωρίς υπερβολές.

Αν εξακολουθείτε να το θεωρείτε πολύ έντονο σαν χρώμα, προτείνω να το συνδυάζετε με πιο σκούρα και μονόχρωμα κομμάτια, ειδικά όσο ο καιρός είναι κρύος ακόμα, ενώ όταν αρχίσει να πιάνει για τα καλά η άνοιξη μπορείτε να το φοράτε μαζί με πιο πολύχρωμα items.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.