ΣΤΙΛ SHOPPING

Πώς να ντυθείτε για κάθε μέρα στην πόλη


Αφροδίτη Σακκά

16 Μαρτίου 2017

american-eagle-brunch.jpg

Γι’ αυτό εμείς πήγαμε στο σωστό μέρος, στα American Eagle Outfitters και συγκεντρώσαμε όλα τα outfits που μπορεί να χρειαστεί μία γυναίκα για κάθε περίσταση στην πόλη, για να δώσουμε λύση σε όλα σας τα ερωτήματα. Παρακάτω, θα βρείτε ό,τι χρειάζεστε για να βγείτε βόλτα για καφέ μια ανοιξιάτικη ημέρα, το outfit που θα σας λύσει τα χέρια όσο αφορά στο πρώτο ραντεβού, το look που θα σας κρατήσει άνετες και στιλάτες όταν πάτε για ψώνια και φυσικά, ο συνδυασμός που θα εντυπωσιάσει τις φίλες σας στο Κυριακάτικο brunch, όπως και το κατάλληλο outfit για τη συναυλία του Σαββάτου.

Για το Κυριακάτικο brunch

Είναι Κυριακή, ο καιρός είναι –επιτέλους- υπέροχος και η κοριτσοπαρέα βρίσκει επιτέλους την ευκαιρία να βγει για ένα γευστικό brunch και να κάνει αυτό που λέμε “catching up”. Όλες ξέρουμε, βέβαια, πως ειδικά αν έχετε καιρό να τα πείτε το φαγητό μπορεί να γίνει ποτό και έτσι πρέπει να είστε προετοιμασμένες για κάθε περίσταση. Θέλετε κάτι χαλαρό αλλά κομψό –με το σωστό styling αυτά τα δύο συνδυάζονται πολύ εύκολα- που θα εντυπωσιάσει την παρέα σας και θα χρειαστεί ελάχιστη προσπάθεια. Το μυστικό εδώ είναι οι λεπτομέρειες. Διαλέξτε ένα φόρεμα σε κομψή αλλά όχι πολύ έντονη απόχρωση, το οποίο θα περιλαμβάνει λεπτομέρειες όπως δαντέλα στα μανίκια –είναι αυτό που θα κάνει τη διαφορά. Η αέρινη γραμμή είναι must για τα ανοιξιάτικα looks. Για να δώσετε έμφαση στη μέση σας, συμπληρώστε μία λεπτή ζώνη η οποία μπορεί να ανανεώσει εντελώς το όλο look. Κρατήστε μία μικρή τσάντα για άνεση και είστε πανέτοιμες.

Για καφέ

Η άνοιξη έφτασε και μπορούμε επιτέλους να σταματήσουμε να φοράμε όλα αυτά τα layers το ένα πάνω απ’ το άλλο. Αυτό σημαίνει άνεση και περισσότερη ελευθερία όσον αφορά το styling –είναι η καλύτερη εποχή να αναδείξετε το στιλ σας. Στην περίσταση, λοιπόν, της βόλτας για καφέ, δεν χρειάζεται να φορέσετε το καθημερινό σας τζιν και το πουλόβερ για μία ακόμη φορά. Αντί γι’ αυτό, διαλέξτε μία πιο ανοιξιάτικη μορφή του outfit, φορώντας ένα λευκό τζιν, σε boyfriend γραμμή ,με σκισίματα, το οποίο μπορείς να συνδυάσετε με ένα στενό top για να δημιουργήσεις ισορροπία στις αναλογίες σου. Μπορείτε να συμπληρώσετε το look με ένα μαντήλι στον λαιμό για έξτρα στιλ αλλά και με μία πλεκτή ζακέτα με λεπτομέρειες αν το ζητάνε οι καιρικές συνθήκες. Τέλος, προσθέστε μία suede τσάντα στις αποχρώσεις του μπλε για να συμβαδίσετε και με τα χρωματικά trends της εποχής.

Για το πρώτο ραντεβού

Ενδεχομένως να μην υπάρχει γυναίκα που δεν έχει δυσκολευτεί ως προς το τι να φορέσει στο πρώτο ραντεβού. Αν υπάρχει, να επικοινωνήσει μαζί μας για να την συγχαρούμε! Το πρώτο ραντεβού είναι αρκετά σημαντική υπόθεση, αφού το πώς δείχνουμε επηρεάζει την πρώτη εικόνα που δίνουμε σε αυτόν που έχουμε απέναντί μας. Αυτό που κυρίως πρέπει να θυμάστε και το πιο σημαντικό είναι το να νιώθετε άνετα. Μην φορέσετε κάτι για το οποίο δεν νιώθετε σίγουρες ή δεν είναι κάτι που ταιριάζει στην προσωπικότητα και το στιλ σας –άλλωστε θέλετε να αρέσετε ακριβώς για αυτό που είστε. Σε αυτήν την περίπτωση, λοιπόν, η καλύτερη αλλαγή –και σε ανοιξιάτικo mood- είναι ένα φόρεμα σε αέρινη γραμμή, το οποίο προσφέρει άνεση αλλά και κομψότητα. Το συγκεκριμένο από τα American Eagle, έχει έντονο το boho στοιχείο και η λεπτομέρεια στο μπούστο δίνει την απαραίτητη αίσθηση ρομαντισμού. Συνδυάστε με ένα όμορφο κολιέ και τσάντα σε στιλ ‘πουγκί’ σε απαλή απόχρωση.

Για ψώνια

Η βόλτα για ψώνια απαιτεί μία ειδική στιλιστική φόρμουλα. Εδώ η άνεση είναι το κύριο συστατικό για την επιτυχία, ενώ συγχρόνως θέλουμε ένα look το οποίο να είναι και κολακευτικό. Σε αυτήν την περίπτωση, μπορείτε να φορέσετε ένα στενό τζιν με ύφασμα που αναδεικνύει το σώμα και μικρές λεπτομέρειες που θα το κάνουν να ξεχωρίσει. Συνδυάστε με ένα top σε παλ απόχρωση και ένα μαλακό, καρό πουκάμισο που είναι διαχρονικό –και θα βοηθήσει αν κρυώσει λίγο η θερμοκρασία. Ο συγκεκριμένος συνδυασμός –τον οποίο μπορείτε να βρείτε ολόκληρο στα American Eagle Outfitters- είναι εγγυημένο πως θα δουλέψει, αφού τα μαλακά και άνετα υφάσματα μας κάνουν να νιώθουμε καλά και μπορούν να επηρεάσουν πολύ την ψυχολογία μας. Συμπληρώστε με μία tote bag σε ανοιχτές αποχρώσεις.

Για τη συναυλία του Σαββάτου

Μπορεί όταν σκεφτόμαστε συναυλία το μυαλό μας να πηγαίνει κατευθείαν σε παντελόνι και μποτάκια, αλλά δεν χρειάζεται να είναι έτσι. Συνήθως μία συναυλία θα πραγματοποιηθεί τις απογευματινές ή βραδινές ώρες, πράγμα που σημαίνει πως ίσως χρειαστεί να φορέσεις ένα ελαφρύ bomber jacket και το military στιλ στη συγκεκριμένη περίπτωση είναι ιδανικό. Άνετο, χωρίς να βαραίνει. Αν θέλεις να προσεγγίσεις ένα πιο ‘ροκ’ στιλ, μπορείς να φορέσεις ένα μονόχρωμο outfit στις αποχρώσεις του μαύρου ή του σκούρου γκρι. Διάλεξε ένα ανάλαφρο t-shirt και μία mini μαύρη φούστα που εγγυώνται να κολακέψουν την σιλουέτα σου και να σου προσφέρουν ιδιαίτερο στιλ. Αν θέλεις μία δόση χρώματος, μπορείς να φορέσεις μία κόκκινη μπαντάνα –ή οποιαδήποτε έντονη απόχρωση- για να ‘σπάσεις’ τη μονοχρωμία. Συμπλήρωσε το look με μία μαύρη, δερμάτινη τσάντα σε στιλ backpack για να είσαι άνετη καθ’ όλη τη διάρκεια της βραδιάς.

Τα Αmerican Eagle Outfitters μπορείτε να τα βρείτε στις παρακάτω διευθύνσεις:

-Ερμού 22

-The Mall Athens, 2ο επίπεδο

-NOTOS Πολυκατάστημα Αθήνα, Αιόλου & Σταδίου

-NOTOS Πολυκατάστημα Θεσσαλονίκη, Τσιμισκή 24 & Μητροπόλεως 31 (Opening 23 Μαρτίου)

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.