ΣΤΙΛ SHOPPING

Τα 5 κομμάτια που θα σας πάνε από το γυμναστήριο στη βόλτα


MMEINTANI

27 Μαρτίου 2017

tommygigi8.jpg

Αυτό που μπορώ προσωπικά να πω με σιγουριά είναι ότι ειδικά όσο πλησιάζει η άνοιξη (που σημαίνει ότι επιτέλους μπορούμε να πειραματιστούμε περισσότερο με τα looks μας) αυτό που ψάχνω είναι κομμάτια που και μοντέρνα εμφάνιση θα μου χαρίζουν και θα μπορούν να με βγάλουν ασπροπρόσωπη σε πολλές και διαφορετικές περιστάσεις. Και με το καλοκαίρι να είναι προ των πυλών, θέλοντας και μη μια επίσκεψη στο γυμναστήριο ανά τακτά χρονικά διαστήματα θα την κάνω. Όπως και μια βόλτα μετά. Και για ανταμοιβή, πολύ θα ήθελα μερικά κομμάτια που μπορούν να φορεθούν και να καλύψουν τις δύο αυτές δραστηριότητες. Και τα βρήκα.

[gallery-716456]

Με αθλητική διάθεση αλλά χωρίς να χάνει και την απραίτητη γυναικεία πινελιά, η γυναικεία sportswear συλλογή του Tommy Hilfiger για τη σεζόν S/S 2017 είναι ακριβώς αυτό που σας περιγράφω πιο πάνω. Ρούχα και αξεσουάρ σε αθλητικό στιλ που μπορούν να φορεθούν άνετα στην προπόνηση αλλά και να συμπληρώσουν το look μας για μια έξοδο για καφέ, ένα ποτό με τις φίλες μας ή χαλαρές βόλτες μέσα στην πόλη. Από τα πολύ αγαπημένα μου items της κολεξιόν, τα λευκά sneakers με τις λεπτομέρειες από glitter αλλά και η δερμάτινη bucket bag στα κλασικά χρώματα του Tommy Hilfiger, νομίζω πως θα γίνουν γρήγορα τα must-have κομμάτια και της δικής σας ντουλάπας.

[gallery-716457]

Φυσικά η συλλογή δεν περιορίζεται μόνο σε αυτά αλλά διαθέτει και looks που υιοθετούν ακριβώς την τάση του laidback στιλ με μια δόση από casual αλλά και με έντονο θηλυκό ύφος, όπως μπορείτε να δείτε στο lookbook στη gallery πιο πάνω.

#tommyspring17 #tommyxgigi #tommyhilfiger

Ανακάλυψε την γυναικεία sportswear Tommy Hilfiger συλλογή στα ομώνυμα καταστήματα και σε επιλεγμένα σημεία πώλησης.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.