ΣΤΙΛ SHOPPING

Ο πιο συμβολικός τρόπος για να κάνετε τη μητέρα σας ευτυχισμένη


MMEINTANI

10 Μαΐου 2017

md17-model-sentiments-love-02-cmyk7919.jpg

Μπορεί δηλαδή να ισχύει το παραπάνω, αφού η αγάπη και η ευγνωμοσύνη που νιώθουμε για τα κοντινά μας πρόσωπα δεν θα μπορούσε να περιοριστεί στο πλαίσιο μιας καθιερωμένης γιορτής, πόσες φορές όμως δεν πιάνουμε τον εαυτό μας να ξεχνάμε να πούμε αυτό το «σ’ αγαπώ»; Ή ένα «ευχαριστώ για όσα κάνεις για εμένα»; Συμβαίνει πιο συχνά απ’ όσο θα έπρεπε και αυτός είναι και ένας λόγος που καλό είναι να υπάρχουν και τέτοιες ημέρες, ώστε να βρίσκουμε την κατάλληλη ευκαιρία για να το κάνουμε, κάτι σαν μια μικρή «υπενθύμιση».

Ειδικά δε, όταν πρόκειται για ένα πρόσωπο όπως η μητέρα, τα συναισθήματα είναι ακόμα πιο έντονα και η ανάγκη να της θυμίσουμε το πόσο την αγαπάμε ακόμα πιο επιτακτική. Δεν χρειάζονται πολλά πράγματα για να το καταφέρουμε, μερικές φορές αρκεί κάτι μικρό και συμβολικό, με μεγάλη όμως σημασία, κάτι που θα κάνει το δέσιμο μαζί της ακόμα πιο έντονο και θα έχει διαχρονική αξία μέσα στον χρόνο.

Τα κοσμήματα είναι ίσως από τις πρώτες σκέψεις που μας έρχονται στο μυαλό, αφού δεν είναι λίγο να μπορεί να φοράει κάτι που όποτε το κοιτάζει θα της έρχονται στο μυαλό οι πιο τρυφερές σκέψεις και εικόνες. Το σύμβολο της παντοτινής αγάπης, η καρδιά, είναι και αυτό μία από τις πιο προφανείς αλλά ταιριαστές και κατάλληλες επιλογές για μια περίσταση όπως η Γιορτή της Μητέρας, ειδικά όταν φέρει μια υπογραφή που έχει αποδείξει την αξία της στον χρόνο και τον σεβασμό της απέναντι σε τόσο σημαντικούς δεσμούς στη ζωή, όπως αυτός ανάμεσα στην μητέρα και το παιδί.

Αυτός είναι και ο λόγος που η συλλογή PANDORA Mother's Day 2017, μια σειρά κοσμημάτων ειδικά αφιερωμένη στο πιο σημαντικό άνθρωπο της ζωής μας, είναι αυτή που μας δίνει τη λύση για το πιο όμορφο, συμβολικό και διαχρονικό δώρο που μπορούμε να της χαρίσουμε. Με σχέδια και σύμβολα που υμνούν την αγάπη και εκφράζουν αυτόν τον ιερό δεσμό, οι επιλογές ανάμεσα σε κολιέ, σκουλαρίκια και δαχτυλίδια είναι πολλές και είναι σίγουρο ότι ανάμεσά τους μπορεί να βρει η καθεμιά μας αυτό που ξέρει πως θα λατρέψει η δική της μαμά.

Διαλέξτε ανάμεσα στα υπέροχα σύμβολα αγάπης όπως οι καρδιές, από μασίφ ασήμι 925ο, χρυσό 14K και χειροποίητες λεπτομέρειες, σε περλέ αποχρώσεις που συμβολίζουν την αγνότητα της μητρικής αγάπης και με χαραγμένα τρυφερά μηνύματα που θα τη συγκινήσουν. Γιατί ένα κόσμημα και ειδικά με τέτοια σημασία από πίσω, είναι ίσως ό,τι πιο γλυκό και όμορφο μπορεί να κρατήσει από εσάς, αυτό που θα της θυμίζει για πάντα το ωραιότερο δώρο που χάρισε σε εσάς, τη ζωή, αλλά και την ευγνωμοσύνη που νιώθετε απέναντί της.

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε το www.pandora.net και τη σελίδα PΑΝDORA Greece στο Facebook ή για τις online αγορές σας το www.pandorashop.gr.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.