ΣΤΙΛ SHOPPING

Το κομμάτι που θα μας χαρίσει τα πιο δυναμικά και sexy looks


MMEINTANI

12 Μαΐου 2017

untitled93830.jpg

Σήμερα και ειδικά μετά την απήχηση που γνωρίζει τις τελευταίες σεζόν η τάση του lingerie trend, τα κομμάτια που αποτελούν τον ορισμό της θηλυκότητας βγαίνουν στο προσκήνιο και μας χαρίζουν τα πιο δυναμικά και sexy looks. Τα ντελικάτα κομμάτια που επιλέγουμε να φοράμε μέσα από τα ρούχα μας αποπνέουν μια αισθησιακή και μοντέρνα νότα που γίνεται πολύ πιο εμφανής πλέον.

Δεν είναι τυχαίο ότι τη συγκεκριμένη τάση έχουν λατρέψει όλες οι fashion lovers παγκοσμίως, από street style φιγούρες μέχρι iconic μοντέλα όπως η Irina Shayk, η οποία μας αποκαλύπτει το αγαπημένο της κομμάτι που φέρει την υπογραφή Intimissimi, μιας και πρόκειται για τη λαμπερή brand ambassador της διάσημης Ιταλικής φίρμας.

Η νέα καμπάνια του brand με την Irina να ποζάρει πανέμορφη και γεμάτη αυτοπεποίθηση φορώντας το Eleonora bralette, μας δίνει ακόμα έναν λόγο να αγαπήσουμε τα συγκεκριμένα κομμάτια και να τα εντάξουμε στις εμφανίσεις μας.

Οι τρόποι για να το φορέσουμε ποικίλλουν, αφού ταιριάζει τόσο με πιο θηλυκά ρούχα όπως ένα λευκό πουκάμισο ή ένα γυναικείο tuxedo, για αποτέλεσμα που συνδυάζει θηλυκότητα και formal ύφος, όσο και με πιο casual tops μέσα από τα οποία δίνουν το απαραίτητο sex appeal σε μια πιο σπορ εμφάνιση.

Σε τέσσερις διαφορετικές εκδοχές, από τριγωνικό σουτιέν χωρίς ενίσχυση, με ultra-light δαντέλα, χωρίς μπανέλες αλλά μέχρι και πιο περφορμαρισμένο bra top, είναι ικανό να συνδυαστεί με πουκάμισα, σακάκια και jackets αλλά και να φορεθεί τόσο με παντελόνια και τζιν όσο και με high waisted φούστες για το πιο θηλυκό αποτέλεσμα, είναι σίγουρο πως οι τρόποι για να το αξιοποιήσετε είναι πολλοί και πρόκειται για την πιο must αγορά που όλες αξίζει να κάνουμε τη φετινή σεζόν.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.