ΣΤΙΛ SHOPPING

Τα παπούτσια που κάνουν τα πόδια να δείχνουν πιο μακριά


MMEINTANI

18 Μαΐου 2017

nude-shoes-1.jpg

Η αλήθεια είναι όμως πως το μυστικό για να κάνουμε τα πόδια μας να δείχνουν πιο μακριά είναι το ακριβώς αντίθετο από τις σκούρες αποχρώσεις. Τα παπούτσια σε ανοιχτόχρωμους τόνους, nude ή neutral (όπως και να τα πούμε το ίδιο είναι) είναι το κλειδί για να κάνουμε τη σιλουέτα μας να δείχνει πιο κομψή, αφού είναι κοντά στην απόχρωση του δέρματος και δεν «κόβουν» οπτικά το πόδι, ειδικά αν ανήκουμε στις πιο πετίτ υπάρξεις.

Διαβάστε ακόμα: Ο τρόπος για να δείχνουμε ψηλές με cropped παντελόνια

Το ότι μιλάμε αποκλειστικά για neutral αποχρώσεις δεν πρέπει να σας αγχώνει αφού οι επιλογές που μπορείτε να κάνετε είναι πολλές. Από το κλασικό ανοιχτό μπεζ μέχρι λίγο πιο ιδιαίτερους τόνους όπως το ροζ της πούδρας ή το dusty pink, όλα μπορούν να σας χαρίσουν ιδιαίτερα κολακευτικό στιλ και να κάνουν τα πόδια σας να δείχνουν πιο μακριά.

[gallery-716879]

Στην παραπάνω photo gallery θα βρείτε 10 σχέδια που επέλεξα για εσάς, από κομψά φλατ παπούτσια μέχρι πιο θηλυκά ψηλοτάκουνα πέδιλα αλλά και τα πολύ αγαπημένα μας ζευγάρια με block heels που θα σας χαρίσουν τα πιο άνετα looks και την πιο κομψή σιλουέτα.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.