ΣΤΙΛ SHOPPING

Shopping guide: Παπούτσια με τακούνια άνετα για όλη μέρα


MMEINTANI

21 Ιουνίου 2017

abaca-558625-006.jpg

Θα έλεγε κανείς πως τον χειμώνα είναι ίσως λίγο πιο εύκολο να φοράμε όλη μέρα τα αγαπημένα μας ψηλοτάκουνα, μέσα από την εκδοχή των ankle boots, κάτι που δεν ισχύει βέβαια αφού οι επιλογές που έχουμε για το καλοκαίρι είναι ακόμα περισσότερες και πολύ ωραίες μάλιστα.

Tips για να περπατάτε εύκολα με ψηλοτάκουνα

Ακόμα και για εμάς που θέλουμε να φοράμε έστω και ελάχιστο τακούνι και μάλιστα όλη μέρα, χωρίς να χρειαστεί να τα αλλάξουμε, υπάχουν επιλογές που ναι μεν μας χαρίζουν λίγους πόντους ύψους παραπάνω αλλά χωρίς να μας κουράζουν.

[gallery-717076]

Το μυστικό βρίσκεται φυσικά στο είδος τακουνιού που θα επιλέξουμε, με τα πιο τετραγωνισμένα block heels και τις σόλες τύπου flatforms να είναι οι top εκδοχές.

Στην παραπάνω photo gallery θα δείτε 12 υπέροχα ζευγάρια που μπορείτε να βρείτε στο εμπόριο, από πιο απλά και casual μέχρι πιο chic και κομψά, τα οποία ακόμα και από το πρωί στη δουλειά να τα φοράτε, δεν πρόκειται να σας κάνουν να το μετανιώσετε.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.