ΣΤΙΛ SHOPPING

Τα μαγιό που ανεβάζουν τη διάθεση και το στιλ μας


MMEINTANI

26 Ιουνίου 2017

mafaldacastro87541.jpg

Αυτό μπορεί να γίνει είτε μέσα από πιο διακριτικά prints, όπως το κλασικό και πολύ αγαπημένο navy που έτσι κι αλλιώς είναι συνυφασμένο με το καλοκαίρι, είτε με πιο bold και έντονα μοτίβα που απελευθερώνουν την πιο wild πλευρά μας.

Αφού λοιπόν το πάρουμε απόφαση και πούμε ότι φέτος θα τολμήσουμε κάτι διαφορετικό και πιο fun, σειρά έχει να βρούμε το brand που θα μας δώσει αμέτρητες επιλογές για να διαλέξουμε, ανάλογα με το στιλ που προτιμάμε. Προσωπικά αυτό το βρήκα στις νέες συλλογές της Tezenis, οι οποίες καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα και νομίζω πως κάθε γυναίκα μπορεί να βρει αυτό που ψάχνει. Δείτε παρακάτω και θα καταλάβετε.

NAVY

Θυμίζει κάτι από τη δεκαετία των 90’s, με τις κλασικές αποχρώσεις σε μπλε και λευκό να μας ταξιδεύουν σε μέρη με θάλασσες και ήλιο. Οι ρίγες αλλά και τα μοτίβα φοίνικα μας περνούν το μήνυμα της χαλάρωσης, κάτι που όλες χρειαζόμαστε στις διακοπές μας ενώ το πιο ωραίο είναι πως ορισμένα κομμάτια, όπως τα ολόσωμα μαγιό της σειράς, διαθέτουν δύο όψεις, χαρίζοντάς μας ακόμα περισσότερα looks για την παραλία.

LA ISLA

Λίγο πιο έντονα αλλά σε γήινους πάντα τόνους, τα κομμάτια αυτής της σειράς μας πάνε ένα νοητό ταξίδι σε μέρη εξωτικά, όπως η Κούβα, μέσα από τα prints σε ζεστές αποχρώσεις - military green, κίτρινο αλλά και χρώματα που θυμίζουν ζουμερά βατόμουρα, ενώ τα υπέροχα designs τους τύπου bandeau ή τριγωνάκι (με ενίσχυση ή χωρίς) τα κάνουν must-have για τη βαλίτσα μας. Εντυπωσιακά χρώματα, λεπτομέρειες όπως βολάν και λαχούρια αλλά και δεσίματα με δαντέλα δίνουν ένα extra twist και τα κάνουν ιδανικά ακόμα και φορεμένα με ένα τζιν ή μέσα από ένα ωραίο καφτάνι.

JUNGLE

Η πιο εξωτική συλλογή από τις τρεις, με πολύχρωμα κομμάτια που θα σας κλέψουν την καρδιά, ακόμα κι αν έχετε συνηθίσει στα πιο μίνιμαλ σχέδια. Τι καλύτερο άλλωστε προκειμένου να μπούμε για τα καλά σε καλοκαιρινό κλίμα και να προετοιμαστούμε για ατέλειωτες ώρες κάτω από τον ήλιο ή σε ένα beach bar να απολαμβάνουμε cocktails; Έντονα χρώματα συνδυάζονται αναπάντεχα με δαντέλα, σχέδια όπως ένα χωνάκι παγωτό σε κάνουν να θέλεις να το φορέσεις με το που το δεις και τα ψηλόμεσα bottoms με αέρα από 60s σε κάνουν να νοσταλγείς την πιο stylish εποχή!

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.