ΣΤΙΛ SHOPPING

#GlafkisChoice: Τι θα πάρω μαζί στις διακοπές


29 Ιουνίου 2017

glafki-1.jpg

Ο καθένας μας συνδυάζει το καλοκαίρι του, ναι, το δικό του καλοκαίρι με τις δικές του εμπειρίες και τα δικά του στιλιστικά πρότυπα. Για μένα το καλοκαίρι είναι συνυφασμένο με την άνεση που μπορεί να προσφέρει η κομψότητα, με την άνεση που μπορούν να προσδώσουν τα καφτάνια και τα kimono, όλες τις ώρες της ημέρας, ρούχα που είναι κατάλληλα για κάθε περίσταση και μπορούν να παραδώσουν μοντέρνα και σοφιστικέ αποτελέσματα.

Πρόσφατα που βρέθηκα σε ένα event, πρωινό αλλά επίσημο, εντυπωσιάστηκα από τις γυναίκες που είχαν επιλέξει εντυπωσιακά καφτάνια για τις εμφανίσεις τους. Τόσο τα καφτάνια όσο και τα κιμονό είναι ιδανικά, καθώς μπορούν να τα υποστηρίξουν όλες οι γυναίκες, ανεξάρτητα από τον σωματότυπο τους, μπορούν να φορεθούν πρωί με σανδάλια και το βράδυ, αν τους προσθέσετε εντυπωσιακά κοσμήματα, πραγματικά κλέβετε την παράσταση.

Παράλληλα είναι άνετα, νιώθεις οικεία το σώμα σου μέσα σε αυτά, το νιώθεις ελεύθερο σε κινήσεις, επομένως αναμφισβήτητα αποτελεί ένα βασικό πλέον κομμάτι της καλοκαιρινής μας ντουλάπας, δίνοντας έμφαση σε εκείνα που είναι ραμμένα από καλό ύφασμα και σαφέστατα δεν θα μας προδώσουν ποτέ.

1.

Maxi kimono για εμφανίσεις στην παραλία αλλά και στις απογευματινές βόλτες σας στο νησί που θα εντυπωσιάσουν.

Κιμονό: http://mikk.ro/sm0

Σανδάλι: http://mikk.ro/sYm

Τσάντα: http://mikk.ro/sm1

2.

Τα maxi είναι ωραία για βράδυ και τα συνδυάζουμε με εξίσου εντυπωσιακά αξεσουάρ, που θα δώσουν το τελικό φινίρισμα για ένα κομψό αποτέλεσμα.

Καφτάνι: http://mikk.ro/sQX

Τσάντα: http://mikk.ro/sqq

Bracelets: http://mikk.ro/sqp

3.

Τα κοντά καφτάνια ενδείκνυνται για πιο νεανικές ηλικίες, αναδεικνύουν τα ωραία πόδια και σε έντονο χρώμα αποτυπώνουν αυτό που το καλοκαίρι απαιτεί: την χαρά, την φύση, την ένταση, το πάθος!

Καφτάνι: http://mikk.ro/rof

Σανδάλια: http://mikk.ro/sm5

Τσάντα: http://mikk.ro/sAL

Από την www.glafkisdolcevita.com

Facebook: Glafki's dolce vita

Instagram: @glafki_sasa_pakali

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.