ΣΤΙΛ SHOPPING

Τα μαγιό που φοριούνται και στην παραλία και στη βόλτα


MMEINTANI

11 Ιουλίου 2017

elen-aivali-photos-4663366.jpg

Εκτός από τα πιο "καθημερινά" και basics που μπορεί να τα αλλάζουμε κάπως πιο εύκολα, υπάρχουν και τα κομμάτια που πραγματικά χτίζουν τη ντουλάπα μας και της χαρίζουν ένα πιο διαχρονικό χαρακτήρα. Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να βρούμε τα brands εκείνα που ταιριάζουν στις προτιμήσεις μας, αναδεικνύουν το στιλ μας και μας χαρίζουν κομμάτια που αντέχουν στον χρόνο, όσες τάσεις κι αν περάσουν.

Leda’s Chest Capsule & Swimwear’17 Collection

Ένα παράδειγμα που μπορώ να σας δώσω μιας και μας έχει ξετρελάνει όλες εδώ στο Jenny, είναι τα Nidodileda.

BREEZE bikini (βρείτε το εδώ)

Από την πρώτη στιγμή δημιουργίας τους μας συνεπήραν με τον παραμυθένιο, bohemian και κάπως εξωτικό χαρακτήρα τους, κάτι που κατάφερε να τα διαφοροποιήσει και να τα κάνει να αποτελούν σταθερή αξία στο μυαλό μας πλέον, γι' αυτό και χαρήκαμε ιδιαίτερα όταν τα φέραμε και στο Jyou.gr, Φέτος μάλιστα, τα έχουμε λατρέψει όχι μόνο για τα ρούχα τους αλλά και για τη beachwear συλλογή τους.

DAYDREAM swimsuit (βρείτε το εδώ)

Η capsule συλλογή Leda’s Chest ’17 μοιάζει με ένα σεντούκι γεμάτο θησαυρούς που φέτος βάζει τις πιο ρομαντικές, θηλυκές και stylish πινελιές στις εμφανίσεις μας στην παραλία και όχι μόνο, αφού τα εντυπωσιακά σχέδια που βρίσκουμε στη συγκεκριμένη σειρά μπορούν εύκολα να φορεθούν και ως tops μέσα από ένα ψηλόμεσο τζιν παντελόνι ή μια αέρινη μάξι φούστα, είτε στο νησί είτε μέσα στην πόλη.

DAYDREAM bikini (βρείτε το εδώ) | BREEZE one piece (βρείτε το εδώ)

Με design που αποπνέει μία fashion forward αισθητική η οποία συνδυάζει έντονα το elegant στοιχείο με τα πιο hot trends, μας χαρίζει μπικίνι αλλά και ολόσωμα που μας κερδίζουν από την πρώτη ματιά, τόσο με τα έντονα multicolored prints τους όσο και με τα υπέροχα designs που αναδεικνύουν τα περισσότερα σημεία του σώματός μας.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.