ΣΤΙΛ SHOPPING

Get the look: Το πιο chic σύνολο για το weekend


MMEINTANI

14 Ιουλίου 2017

edit-img-1324.jpg

Τα Σαββατοκύριακα όμως είναι διαφορετικά. Οι ρυθμοί πέφτουν, η διάθεση χαλαρώνει και το ντύσιμό μας γίνεται ακόμα πιο ωραίο, με key-pieces που συνδυάζονται ιδανικά μεταξύ τους και μας δίνουν ένα άκρως chic και άνετο σύνολο.

Για αυτό το Σαββατοκύριακο συγκεκριμένα, έχω ξεχωρίσει μερικά αγαπημένα κομμάτια που έχω βρει στο Jyou.gr, τα οποία είτε μεμονωμένα είτε σε συνδυασμό μπορούν να βάλουν κάτι μοναδικό στο look μας.

1. The Olive Shirt Dress, Bitter Coco (βρείτε το εδώ)

Το κομμάτι πασπαρτού που μπορεί να φορεθεί στην παραλία επάνω από το μαγιό αλλά και στη βραδινή έξοδο με ένα μαύρο ή λευκό τοπ από μέσα, ένα ψηλόμεσο σορτς και ένα ζευγάρι δετά πέδιλα.

2. Fish Pendant, Irene Hussein (βρείτε το εδώ)

Τα καλοκαιρινά κοσμήματα μας αρέσει να έχουν μία δόση από fun αλλά ταυτόχρονα να είναι κομψά. Το συγκεκριμένο κρεμαστό για το λαιμό συνδυάζει και τα δύο αυτά στοιχεία με επιτυχία.

3. XS hoops, Irene Hussein (βρείτε το εδώ)

Απλά, διακριτικά και με μία δόση all time κομψότητας, οι χρυσοί κρίκοι ταιριάζουν με κάθε outfit χωρίς να δείχνουν too much.

4. Fringy Fluffy Clutch, Sun of a Beach (βρείτε το εδώ)

Μετά τον χειμώνα, θέλουμε τσάντες και clutches που θα βάλουν χρώμα στις εμφανίσεις μας και παράλληλα θα χωρέσουν όλα τα απαραίτητα για τις βόλτες και τις εξόδους μας.

5. Clio Platforms White, TREIS (βρείτε το εδώ)

Η πιο άνετη επιλογή που μπορεί να συμπληρώσει πολλά looks, από το πιο casual μέχρι το πιο θηλυκό και να σας χαρίσει την πολυπόθητη άνεση που όλες θέλουμε το καλοκαίρι, χωρίς να υστερεί ούτε στο ελάχιστο από θέμα στιλ.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.